Tohtori Mark Trozzi

Rehellinen | Eettinen | Lääkäri

Kaunis 4 minuutin rallihuuto Freedom Trucker Convoylle

Kanadan historian suurin protesti. Nousemme Covidin tyranneja ja rikollisia vastaan. Tässä on rallihuuto.

Kuvaus

Tänään Kanadan vapaussuojien valtava kokoontuminen harjoittaa kansan oikeutettua valtaa. Me emme ole orjia, emmekä enää siedä tyranniaa, sortoa, ihmisoikeusloukkauksia tai rikoksia ihmisyyttä vastaan.

Kiitos rakkaalle ystävälleni, tohtori Francis Christianille, kanadalaiselle kirurgille, historioitsijalle ja runoilijalle, tästä inspiroivasta videosta tätä historiallista aikaa varten, kun valtavat saattueet lähestyvät Ottawaa. Tälle selkeälle ja intohimoiselle viestille sanon kostein silmin "aamen!".

Hieno video.

Jaa-painikkeet

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.


Lähettämällä tämän lomakkeen annat suostumuksesi saada markkinointisähköpostia seuraavalta taholta: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Voit peruuttaa suostumuksesi sähköpostien vastaanottamiseen milloin tahansa käyttämällä SafeUnsubscribe®-linkkiä, joka löytyy jokaisen sähköpostin alareunasta. Sähköpostit ovat Constant Contactin ylläpitämiä
fiSuomi