Presidentti Bukele suojeli kansaansa covid-19:ltä.

Kun useimmat hallitukset ympäri maailmaa pakottivat vaarallisiin injektioihin ja haitallisiin toimeksiantoihin, presidentti Bukele ja El Salvadorin hallitus pitivät huolta kansastaan.

Covid-19:n lanseerauksesta lähtien rehelliset asiantuntijat, minä mukaan lukien, ovat edistäneet elämäntapavalintoja, jotka optimoivat immuunijärjestelmämme terveyden. Luonnollinen ja terve immuunijärjestelmä on ainoa todellinen ratkaisu covidiin. Terveen immuniteetin avaintekijöihin kuuluvat: oikea ravinto, liikunta, nesteytys, auringonpaiste, D-vitamiini, raitis ilma, lepo, henkinen terveys ja immuunijärjestelmää heikentävien tekijöiden, kuten alkoholin ja tupakan, välttäminen.

Useimmat hallitukset ovat täysin laiminlyöneet todellisten terveysneuvojen antamisen kansalaisilleen - sen sijaan ne ovat asettaneet "lukituksia", jotka ovat estäneet liikunnan, raittiin ilman, auringonpaisteen ja henkisen terveyden, ja ne ovat estäneet turvallisia ja tehokkaita hoitoja, jotka pelastavat ihmishenkiä, minimoivat sairauksia ja tukevat luonnollisen immuniteetin kehittymistä. Ne ovat määränneet pakollisia kokeellisia injektioita, jotka eivät pysäytä infektioita tai tartuntoja ja jotka ovat aiheuttaneet enemmän kuolemia kuin kaikki muut rokotteet yhteensä kolmenkymmenen viime vuoden aikana.

Tästä huolimatta heillä on edelleen häikäilemätöntä röyhkeyttä vainota niitä harvoja rohkeita lääkäreitä, jotka vaativat kertomaan ihmisille totuuden ja jotka eivät suostu osallistumaan covidien rikoksiin.

On kuitenkin olemassa harvinaisia poikkeuksia. Meidän pitäisi ylistää ja tukea tällaisia poikkeuksia, koska he näyttävät maailmanlaajuista esimerkkiä siitä, mitä johtajan pitäisi edustaa, eli kansaansa. Nämä ovat maailman johtajia, jotka näyttävät hyvää esimerkkiä ryhtymällä toimiin auttaakseen ihmisiä.

Nauttikaa tästä virkistävästä katsauksesta kahteen hienoon asiaan, joita presidentti Bukele ja hänen hallituksensa ovat tehneet El Salvadorin hyväksi. Me tervehdimme heitä.

Presidentti Bukelen hallituksen Immuuniterveys-ohjelman julkinen valistusmainos

Presidentti Bukelen hallitus tarjoaa ilmaista, turvallista ja tehokasta hoitoa nisäkkäille.

Maailman terveysneuvosto tukee El Salvadorin hallituksen uutta Covid-19-mainoskampanjaa ja kehottaa muita maita seuraamaan sen esimerkkiä. https://worldcouncilforhealth.org/news/2022/01/el-salvadors-ad-campaign/18082/

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirjeeseen liittyminen


Lähettämällä tämän lomakkeen annat suostumuksesi saada markkinointisähköpostia seuraavalta taholta: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Voit peruuttaa suostumuksesi sähköpostien vastaanottamiseen milloin tahansa käyttämällä SafeUnsubscribe®-linkkiä, joka löytyy jokaisen sähköpostin alareunasta. Sähköpostit ovat Constant Contactin ylläpitämiä

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

10% Alennus koodilla: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Terveen sydämen ja lihasten kaava

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

fiSuomi