Tohtori Mark Trozzi

Rehellinen | Eettinen | Lääkäri

"More of Us" Kaunis laulu tilanteestamme

Tämä Matt Brevnerin kaunis laulu puhuttelee sydäntämme: totuus ja solidaarisuus huijauksen ja hyväksikäytön keskellä.

Olemme kiittäneet suuria koomikoita useammin kuin kerran siitä, että he ovat auttaneet meitä pysymään järjissämme ja selviytymään näistä ajoista ja taistelemaan tyranniaa vastaan. Tässä on kanadalaisen Matt Brevnerin 4-minuuttinen musiikkivideo. Kiitos ja siunausta sinulle, Matt Brevner.

Kuten musiikkinsa, myös Matt Brevner on hienostunut ja osallistuu vahvasti kanadalaisen yhteiskunnan kehittämiseen. Tässä on esimerkiksi hänen videojournalismiaan: https://rumble.com/vrdju9-from-unjust-vaccine-mandates-to-the-campaign-trail-matt-brevner-recaps-his-.html

Jaa-painikkeet

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.


Lähettämällä tämän lomakkeen annat suostumuksesi saada markkinointisähköpostia seuraavalta taholta: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Voit peruuttaa suostumuksesi sähköpostien vastaanottamiseen milloin tahansa käyttämällä SafeUnsubscribe®-linkkiä, joka löytyy jokaisen sähköpostin alareunasta. Sähköpostit ovat Constant Contactin ylläpitämiä
fiSuomi