Tohtori Mark Trozzi

Rehellinen | Eettinen | Lääkäri

Mitä tekemistä sulfaatilla on Covid-19:n kanssa?

Glykokalyksi on kaikkien ihmissolujen monimutkainen päällyste. Se on erityisen kehittynyt ja tärkeä hengitysteiden epiteelisoluissa ja verisuonia ympäröivissä endoteelisoluissa.

Sekä glykokalyksin että sen sisällä olevan tärkeän molekyylin, hepariinisulfaatin, toiminta on hyvin riippuvaista sulfaatiosta. Hyvin sulfatoitunut glykokalyksi pitää virukset poissa soluista, koska se muodostaa fyysisen esteen ja negatiivisen varauksen, joka hylkii koronaviruksia ja muita taudinaiheuttajia.

Sulfaattivajeinen ja siten hajonnut glykokalyksi ei suojaa soluja tehokkaasti, ja virus pääsee helpommin tarttumaan soluihin. Myös glykokalyksin ja heparaanisulfaattimolekyylien sulfaattivaje altistaa paljon vakavammille taudeille, kuten veren hyytymiselle verisuonissa, joiden endoteelisolujen (sisäkalvon) glykokalyksin sulfaattivaje on vähentynyt. Sulfaattikato ja vaurioitunut glykokalyksi näyttävät olevan tärkeitä tekijöitä monien muiden kroonisten sairauksien aiheuttajina.

Korrelaatio kroonisten sairauksien ja alttiuden vakavaan covid-19-tautiin voi johtua sulfaattivajeisesta glykokalyxista. Heikentynyt glykokalyksi aiheuttaa sekä kroonisia sairauksia, covid-alttiutta että vakavampia sairauksia covidilla.

Olemme oppineet, että runsaasti sulfatoitunut glykokalyksi, joka päällystää solujamme, on avainasemassa vastustuskyvylle nokkosihottumaa ja monia muita infektioita vastaan, ja se on hyvän terveyden perusta yleensä.

Terve, runsaasti sulfatoitunut glykokalyksi on suurimmaksi osaksi riippuvainen epäorgaanisen sulfaatin saatavuudesta kehossamme.

Sulfaattien saatavuutta ja glykokalyxin terveyttä parantavia asioita ovat:

  • saat runsaasti sulfaattia ruokavaliostasi tasapainoisesta täysravintovalmisteiden ruokavaliosta - riittävästä rikki-aminohappojen saannista (proteiini), tuoreista vihanneksista (erityisesti ristikukka-, sipuli- ja valkosipulikasveista), heraproteiinista (sisältää runsaasti kysteiiniä ja albumiinia).
  • sulfaattia luovuttavat lisäravinteet ovat NAC, MSM, glutationi
  • intensiivinen sulfaatin anto voi tapahtua laskimonsisäisen NAC:n, natriumtiosulfaatin, albumiinin tai tuoreen pakasteplasman avulla.

Vältä näitä asioita, jotka kuluttavat epäorgaanista sulfaattia ja vahingoittavat glykokalyxia:

  • Suuren hengitystilavuuden ventilaatio ( On surullista ja kieroutunutta, että maailmanlaajuinen covidien agenda, joka estää turvallisia hoitoja, kuten ivermektiiniä, on sen sijaan rohkaissut jättämään potilaat hoitamatta siihen asti, kunnes he ovat lähellä kuolemaa, ja sitten "hoitamaan" heitä intubaatiolla ja suuren hengitystilavuuden ventilaatiolla).
  • Erilaiset lääkkeet, mukaan lukien steroidit, aspiriini, tulehduskipulääkkeet (NSAID), parasetamoli (parasetamoli), ACEI (verenpainetauti).
  • Myrkyt, kuten syanidi (ilmansaasteissa), etyleeniglykoli, glyfosaatti (Round Up: Monsanton myrkyllinen lahja maailmalle) ja raskasmetallit.
  • Sulfaatteja kuluttava ruokavalio: vähäinen proteiinipitoisuus, runsas rasvan, sokerin ja natriumin saanti, kofeiini ja alkoholi.
  • Elämäntapa: tupakointi ja erittäin intensiivinen / kestävyysliikunta. (Liikunta on hienoa terveydellemme, mutta äärimmäiset rasitukset voivat kuluttaa sulfaattia ja vahingoittaa glykokalyxia).

Tässä on linkki koko marraskuun 4, 2021 tieteelliseen artikkeliin "COVID-19: n patogeneesi, jota kuvataan epiteelin ja endoteelin glykokalyksin alisulfatoituneen ja hajonneen epiteelin ja endoteelin glykokalyksin linssin läpi", jonka Heidi du Preez et al., julkaistiin Amerikan kokeellisen biologian yhdistysten federaation lehdessä:

Jaa-painikkeet

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
fiSuomi