Tohtori Mark Trozzi

Rokotteet luovat uusia ja vaarallisempia muunnoksia | Tohtoreiden Trozzi ja Alexander haastattelu

Tässä on uusi, runsaasti tietoa sisältävä ja intensiivinen haastattelu, jonka tohtorit Paul Alexander ja Mark Trozzi ovat tehneet Iron Will Doven kanssa.

Tässä on tohtoreiden Alexander ja Trozzi intensiivinen uusi haastattelu Kanadan todellisen toimittajan Will Doven kanssa. Tieteelliset tutkimustulokset vastustavat ylivoimaisesti pakkoruiskeita ja ihmisoikeuksia loukkaavia valtuutuksia. Keskustelua ei ole; vain propagandaa ja totuus. Molemmat lääkärit esittävät tieteen ja tosiasiat ja vaativat syytteeseenpanoa hallituksen ja teollisuuden rikollisia vastaan, jotka johtavat tätä ilkeää ohjelmaa ja petosta.

Kiitos Rauta Will Dove ja koko tiimi klo Vahva ja vapaa Kanada loistavasta journalismista ja aktivismista tyrannian edessä. Kaikki voivat saada tietoa ja resursseja terveytensä ja oikeuksiensa puolustamiseksi ja vapaan, oikeudenmukaisen ja terveen Kanadan palauttamiseksi. https://strongandfreecanada.org/ 

Lisää haastattelusta ja muutama ote siitä

Tohtori Paul Alexander on maailmanluokan epidemiologi. McMasterin yliopiston entinen apulaisprofessori ja presidentti Trumpin neuvonantaja Covid-politiikassa. Tohtori Alexander löytyy verkosta osoitteesta drpaulalexander.com. Tohtori Mark Trozzi on päivystyslääkäri, jolla on 25 vuoden kokemus ja joka jäi alkuvuodesta virkavapaalle omistautuakseen täysipäiväisesti Covid-tyrannian torjuntaan. Tohtori Trozzi löytyy verkosta osoitteesta drtrozzi.org.

Lukituksista ja "rokotteista"...

"Rokotettujen ja rokottamattomien viruskuormitus on sama. Itse asiassa rokotetuilla on enemmän virusta kuin rokottamattomilla, kun ne siirtyvät rokottamattomiin. Sitten päätin, että kerään yhteen kaikki todisteet kaikista näistä koulujen rajoituksista ja kokoan ne yhteen paikkaan... Tieteen mukaan lukitukset tappoivat meidät. Koulujen sulkeminen tappoi lapsia. Se ei hyödyttänyt ketään."

Ivermektiini vs. remdesivir...

"[Ivermektiini on] erittäin tehokas, ja kun mennään alueille, joilla lääkettä on käytetty, kuten Uttar Pradeshiin. He tyhjensivät sairaalat, kun he vapauttivat ivermektiiniä... Nyt näkemieni tietojen mukaan remdesiviiri aiheuttaa maksa- ja munuaismyrkytystä tai -vaurioita. Remdesivir, se ei toimi ja se maksaa 3000 dollaria, riippuen siitä missä olet. Joten sen sijaan, että ihmisillä olisi dollariviisikymppinen keino päästä eroon tästä {ivermektiinistä}, annetaan heille $3,000-lääke."

Globalistien agendasta...

"Asialistalla on yhteiskuntien lukitseminen, talouksien tuhoaminen, pohjimmiltaan globaalin hallituksen luominen käyttäen Maailman terveysjärjestöä, joka on oikeasti rikollisjärjestö, hakkeroidakseen valvonnan väärennetyllä pandemialla, jota ei ole olemassa...Ihmiset, jotka eivät ole tutkineet tätä, saattavat ajatella, onko tämä kaveri hullu? Mistä hän puhuu, no, suosittelen lämpimästi, että ennen kuin riskeeraatte henkenne tai lastenne hengen, tai ennen kuin lähdette mukaan tähän juttuun, sen sijaan, että taistelisitte sitä vastaan, koska olemme sodassa täällä, ihmisten pitäisi tehdä kotiläksynsä.""

"Rokotteista", jotka saavat isäntäkehon tuottamaan uusia ja vaarallisempia muunnoksia...

"Ja jos annat sitä lapsille, asetat heidät katastrofaaliseen tilanteeseen, koska emme ainoastaan aja infektioita ja lisää infektiovariantteja, vaan voisimme ajaa patogeenisen variantin syntymistä, joka voisi laittaa MERS:n 40%-kuolleisuudella... Coronavirus näyttäisi vauvalta [verrattuna]."

Trozzin raporttiHaluamme tarjota sinulle parhaat resurssit ja pyydämme sinua rekisteröitymään sähköpostiuutiskirjeeseemme.
Klikkaa kuvaa lippujen yksityiskohtia varten
Telegrammi
Twitter
Facebook
Sähköposti
Tulosta

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

Trozzin raporttiHaluamme tarjota sinulle parhaat resurssit ja pyydämme sinua rekisteröitymään sähköpostiuutiskirjeeseemme.

Kerro ensimmäisenä, kun tohtori Trozzi julkaisee uuden videon tai artikkelin. Liittyminen sähköpostiuutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.

fiSuomi