VCC: Alexanderin ja Trozzin kanssa.

Tämä on hyvin avoin ja rento keskustelu, johon osallistuvat tohtorit Alexander ja Trozzi sekä Ted Kuntz ja VCC.

Kuvaus

Tässä tiedemies tohtori Alexander ja kliinikko tohtori Trozzi käyvät hyvin suoraa keskustelua ja kyselytunti Ted Kuntzin kanssa. He keskustelevat sikiötieteestä, korruptiosta ja perusteettomista kampanjoista, joilla lapsia ruiskutetaan. Sekä Alexander että Trozzi jakavat sisäpiiritietoa ja intiimejä kokemuksia matkoiltaan, joilla he pyrkivät pysymään eettisinä ja rehellisinä koko covid-aikakauden ajan.

Kaikki, jotka ovat vielä epävarmoja näistä injektioista tai harkitsevat lastensa pistämistä, hyötyvät suuresti tästä rehellisestä keskustelusta, jota käyvät tutkija tohtori Alexander ja kliinikko tohtori Trozzi.

Vaccine Choice Canada on puolustanut kanadalaisten oikeutta tiedonsaantiin ja valinnanvapauteen jo vuosikymmeniä, jo kauan ennen kuin tämä uusin ja ehdottomasti vaarallisin rokote, jota on koskaan kutsuttu "rokotteeksi", otettiin käyttöön. Sen jälkeen, kun covid-ohjelma otettiin käyttöön, Vaccine Choice Canada on toiminut voimakkaammin kuin koskaan! VCC järjestää säännöllisesti hienoja tapahtumia ja puhujia. https://vaccinechoicecanada.com/resources/vcc-live-calendar/.

"Tohtori Alexanderille ja minulle oli kunnia ja ilo olla VCC:n isäntänä tässä hienossa keskusteluillassa." Mark Trozzi MD

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirjeeseen liittyminen


Lähettämällä tämän lomakkeen annat suostumuksesi saada markkinointisähköpostia seuraavalta taholta: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Voit peruuttaa suostumuksesi sähköpostien vastaanottamiseen milloin tahansa käyttämällä SafeUnsubscribe®-linkkiä, joka löytyy jokaisen sähköpostin alareunasta. Sähköpostit ovat Constant Contactin ylläpitämiä

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

10% Alennus koodilla: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Terveen sydämen ja lihasten kaava

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

fiSuomi