FDA ja Pfizer ovat kuin tehty helvetissä.

Nämä korruptoituneet kumppanit nauravat kansalaisten oikeuksille... taas kerran.

FDA:lla kestää 108 päivää hyväksyä häijy injektio, mutta se vaatii 55 vuotta asiakirjojen muokkaamiseen ja jakamiseen.

PHMPT (Public Health and Medical Professionals for Transparency) on ryhmä lääkäreitä ja tiedemiehiä, joihin kuuluu muun muassa Harvey Risch, Yalen kansanterveyskoulun epidemiologian professori. Ryhmä pyysi tiedonvapauslain nojalla FDA:n hallussa olevia asiakirjoja, jotka liittyvät Pfizer-BioNTech COVID-19 -rokotteen hyväksymiseen.

Hallitus kertoi tuomioistuimelle, että sillä on 329 000 sivua asiakirjoja, jotka vastaavat FOIA:n pyyntöön, ja se on tarjoutunut toimittamaan 500 sivua kuukaudessa julkaistun aineiston muokkaamiseksi. Tällä vauhdilla FDA luovuttaa nämä asiakirjat kokonaisuudessaan vajaan 55 vuoden kuluessa.

Public Health and Medical Professionals for Transparency -järjestö nosti kanteen sen jälkeen, kun FDA oli hylännyt heidän pyyntönsä nopeuttaa tietojen luovuttamista.

Suositeltava lisälukemisto: https://worldnationnews.com/fda-asks-court-for-55-years-to-release-full-data-on-pfizers-covid-19-vaccine/

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirjeeseen liittyminen


Lähettämällä tämän lomakkeen annat suostumuksesi saada markkinointisähköpostia seuraavalta taholta: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Voit peruuttaa suostumuksesi sähköpostien vastaanottamiseen milloin tahansa käyttämällä SafeUnsubscribe®-linkkiä, joka löytyy jokaisen sähköpostin alareunasta. Sähköpostit ovat Constant Contactin ylläpitämiä

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

10% Alennus koodilla: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Terveen sydämen ja lihasten kaava

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

fiSuomi