Tohtori Mark Trozzi

Lääkäreiden Vanden Boscche, Alexander, Stock ja Trozzi ankarat varoitukset.

Olemme todistamassa korkeimpia infektio-, sairaalahoito- ja kuolemantapauksia kansakunnissa, jotka ovat eniten "rokotettuja".

Tohtori Vanden Boscche hälyttää synnynnäisen immuniteetin tuhoutumisen vuoksi.

Tohtori Geert Vanden Boscche on maailmanluokan virologi, immunologi ja rokotetutkija. Hän on täydellinen sisäpiiriläinen ja ilmiantaja. Hänen laajaan uraansa on sisältynyt korkean tason tehtäviä Bill ja Melinda Gatesin säätiössä sekä GAVI:ssa.  

Kolme päivää sitten 17. marraskuuta 2021 hän antoi tämän yksityiskohtaisen varoituksen Afrikan terveyshuippukokouksessa. Hän ilmaisi valistuneen huolensa siitä, että toivo on jo menetetty maailman voimakkaasti ruiskutettujen väestöjen osalta; ennen kuin hän vetosi Afrikan kansoihin, jotta nämä hylkäisivät ruiskut ennen kuin he ovat samalla tiellä kohti massiivista immuunijärjestelmän pettämistä, laajalle levinneitä sairauksia ja kuolemaa.

Rokotteiden aiheuttaman vasta-ainevälitteisen valikoitumisen synkkä todellisuus paljastumassa

Niin sanotut rokotteet aiheuttavat tuhoa yksilöille ja väestöille.

Pakkoruiskutuskampanjoihin liittyvien ennätyksellisten ensimmäisten haittavaikutusten ja kuolemantapausten lisäksi meillä on edessämme myös muita kehittyviä katastrofeja:

  • vaurioitunut immuunijärjestelmä,
  • tehostettu maissivirustauti,
  • vaarallisia uusia muunnelmia,
  • injektion uhreista tulee superlevittäjiä
  • estetään terveen laumaimmuniteetin kehittyminen, joka saavutettaisiin ilman näitä injektioita,
  • ja synnynnäisen immuniteetin häiriöt nuorilla ja vanhoilla, "rokotetuilla" ja "rokottamattomilla", jotka aiheuttavat: vakavia koronavirustauteja, monien muiden infektioiden pahenemista, jotka läpäisevät vaurioituneen immuunijärjestelmän, autoimmuunisairauksia ja rampauttavia pysyviä vaikutuksia lasten immuunijärjestelmään.

Nämä niin sanotut "rokotteet" ovat vuotavia, mikä tarkoittaa, että ne saattavat vähentää oireita, mutta ne eivät poista virusta eivätkä estä tartuntaa tai sen leviämistä. Pistoksen uhreilla on suurempi viruskuorma hengitysteissä ja heidän oireensa puskuroituvat, joten he levittävät tartuntaa todennäköisemmin. Näiden uhrien viruksen kuormittamat hengityselimet ovat evoluution kasvualustoja, joissa koronavirukset voivat elää ja kehittyä vaarallisemmiksi muunnoksiksi. Vuonna 2020 meille valehdeltiin "oireettomasta leviämisestä" luonnollisissa ihmisissä, mutta nyt injektiot luovat superlevittäjiä.

On totta, että injektiot aiheuttavat jo nyt vakavia haittoja koehenkilöille, ja valitettavasti tässä suhteessa on vielä paljon tehtävää. Nyt näemme kuitenkin, että on myös totta, että pistosten uhrit pitävät sisällään ja kehittävät koronaviruksia, estävät laumaimmuniteettia ja ylläpitävät väestössä jatkuvaa koronaviruksen läsnäoloa, joka heikentää synnynnäistä immuniteettia myös "rokottamattomien" keskuudessa. Injektiokampanjat siis asettavat meidät kaikki suureen vaaraan.

Lisätietoja ja todisteita näistä asioista on tässä tohtori Paul Alexanderin hiljattain kirjoittamassa artikkelissa, johon tohtorit Dan Stock ja Mark Trozzi ovat osallistuneet.

Trozzin raporttiHaluamme tarjota sinulle parhaat resurssit ja pyydämme sinua rekisteröitymään sähköpostiuutiskirjeeseemme.
Klikkaa kuvaa lippujen yksityiskohtia varten
Telegrammi
Twitter
Facebook
Sähköposti
Tulosta

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

Trozzin raporttiHaluamme tarjota sinulle parhaat resurssit ja pyydämme sinua rekisteröitymään sähköpostiuutiskirjeeseemme.

Kerro ensimmäisenä, kun tohtori Trozzi julkaisee uuden videon tai artikkelin. Liittyminen sähköpostiuutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.

fiSuomi