Tohtori Mark Trozzi

Rehellinen | Eettinen | Lääkäri

Käsin sidottu tohtori Marik haastaa sairaalan ihmisten kuoleman jälkeen

Maailmankuulu kovaäänisten asiantuntija katsoo surullisena ihmisten kuolevan, kun kovaäänisten agendan lihanuket kieltävät halvat, turvalliset ja elämää pelastavat lääkkeet.

Tohtori Marikin esittely

Tohtori Paul Marik on veteraani tehohoidon erikoislääkäri ja maailman johtava asiantuntija covid 19:n hoidossa. Hän on yksi FLCCC:n ja sen kehittyneiden hoitoprotokollien perustajista, joihin kuuluu ivermektiiniä ja muita turvallisia lääkkeitä ja lisäravinteita. Hän on pelastanut monia ihmishenkiä suoraan ja välillisesti.

Tehokkaiden hoitoprotokollien tukahduttaminen

Valitettavasti covidin turvallinen ja tehokas hoito on vastoin rikollisen covidiyrityksen tavoitteita. CCE:llä on kätensä monien lihanukkejen sisällä hallituksessa, sairaaloissa, kouluissa, yliopistoissa, tiedotusvälineissä ja monissa muissa instituutioissa.

Suuren voiton tavoittelun ja autoritaarisuuden tukemiseksi Virginian Sentara Norfolk General Hospitalin byrokraattisen ruorissa olevat lihanuket antoivat määräyksen, jonka mukaan heidän sairaalassaan ei saa käyttää useita hengenpelastavia lääkkeitä. Koska näitä lääkkeitä ei ollut saatavilla varhaisessa vaiheessa, sairaalassa olevien potilaiden tila huononi ja heidät siirrettiin teho-osastolle. Jopa teho-osastolla lääkkeet oli estetty, ja ainoina sallittuina vaihtoehtoina olivat korkean voiton tavoittelevat tehottomat protokollat. Lääkärit tiesivät paremmin, mutta heidän kätensä olivat sidotut. Tohtori Marik joutui katselemaan ihmisten kuolemaa eikä voinut käyttää hoitoja, jotka hän tunsi hyvin. Kuolleiden joukossa oli 30- ja 40-vuotiaita ihmisiä.

Legitiimiyskriisi?

Tohtori Marikin tapaus on enemmänkin todisteiden vuori, joka osoittaa, että olemme legitimiteettikriisissä. Hallituksia ja instituutioita vainoavat kansan viholliset; niiden valtuudet ovat luonnottomia, pahoja ja siten pätemättömiä. Emme voi enää luottaa niihin terveyttämme, lapsiamme, isovanhempiamme, verojamme, turvallisuuttamme tai mitään muutakaan. Parannuskeino covidiin on oikeus.

Tohtori Marik haastaa Sentara Healthcare -yhtiön oikeuteen

Marraskuun 8. päivänä 2021 tohtori Marik nosti kanteen Sentara Healthcarea vastaan. 79-sivuinen välipäätöshakemus alkaa seuraavasti "Kriittisesti sairaat potilaat Sentara Norfolkin yleissairaalassa... kuolevat tarpeettomasti"

Tässä on linkki tähän oikeudelliseen muistioon: https://covid19criticalcare.com/wp-content/uploads/2021/11/Dr.-P.-Marik-v.-Sentara-Healthcare.pdf

Maanantaina 18. marraskuuta 2021 tohtori Marik kertoi yksityiskohtia tästä kokemuksesta maailmanneuvoston yleiskokoukselle. Tässä on hänen todistuksensa:

Maailman terveysneuvosto ja edellä mainitun videon täydellinen yleiskokous

WCH:n yleiskokouksen marraskuun 18. päivän kokouksen kokonaisuudessaan löydät täältä: https://worldcouncilforhealth.org/multimedia/general-assembly-meeting-november-15-2021/

Lisää Maailman terveysneuvoston videoita ja resursseja löydät osoitteesta: www.worldcouncilforhealth.org

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Ole hyvä ja tue missiotamme

Arvostamme suuresti lahjoituksianne. Lahjoituksenne auttavat meitä ylläpitämään yhä moninaisempia, näkyviä ja näkymättömiä ponnisteluja terveyden, ihmisarvon, turvallisuuden ja ihmisoikeuksien palauttamiseksi.

Tohtori Trozzin uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

fiSuomi