Miten optimoida immuunijärjestelmän terveyttä

Suorat neuvot immuunijärjestelmän terveyden optimoimiseksi: todellinen ratkaisu.

Johdanto

Immuunijärjestelmäsi on todellinen puolustuskykysi Covid-19:tä, delta-muunnosta ja kaikkia infektioita vastaan.
WHO ja muut vanhat korruptoituneet hallitukset, instituutiot, propagandistit ja lääketieteellisiä lupia myöntävät elimet yhdessä Bill Gatesin ja Anthony Faucin kaltaisten roistojen kanssa ajavat kasvojen suukapulointia, yhteiskunnan vastaista etäännyttämistä, PCR-testien ottamista, kotiarestia, yritysten ja talouksien sulkemista ja tuhoamista, ja erityisesti ajavat kokeellisia biologisia injektioita eli bioaseita, jotka eivät ole turvallisia eivätkä tehokkaita. Perverssi kyllä, he eivät koskaan anna neuvoja, jotka todella pelastavat ihmishenkiä tartuntataudeilta: miten optimoida immuunijärjestelmämme terveys.

UUSI ALKU

Viime vuonna jaoimme tohtori Nedleyn kanssa NEWSTART-ohjelman ytimen immuunijärjestelmän terveyden optimoimiseksi.

Nutrion

Exercise

Wvesi (nesteytys)

Sunshine

Tkeisarillisuus (välttämällä immuunijärjestelmää heikentäviä aineita, kuten tupakkaa ja liikaa alkoholia).

Air (mene ulos ja hae raitista ilmaa)

Rest (laadukas uni)

Truoste jumalallisessa voimassa (hengellinen terveys)

Tässä on 13 minuutin haastattelu tohtori Niel Nedleyn kanssa NEWSTARTista maaliskuusta 2020 alkaen: https://drtrozzi.org/2021/01/10/useful-advice-to-improve-your-immunity/

Maailman terveysneuvoston neuvoja immuunijärjestelmän terveyden optimoimiseksi.

Nyt maailmanlaajuinen majakkamme: Maailman terveysneuvosto on julkaissut yksityiskohtaisia neuvoja immuunijärjestelmän terveydestä. Maailman terveysneuvosto päivittää säännöllisesti terveystietoa, sillä maailman terveysneuvoston lääkärit ja tutkijat ympäri maailmaa tutkivat ja parantavat jatkuvasti tietämystämme. Suosittelemme käymään resursseissa rutiininomaisesti, koska saat usein uusia resursseja ja päivityksiä osoitteessa osoitteessa www.worldcouncilforhealth.org

Jaa-painikkeet

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Päivittäinen uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.


Lähettämällä tämän lomakkeen annat suostumuksesi saada markkinointisähköpostia seuraavalta taholta: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Voit peruuttaa suostumuksesi sähköpostien vastaanottamiseen milloin tahansa käyttämällä SafeUnsubscribe®-linkkiä, joka löytyy jokaisen sähköpostin alareunasta. Sähköpostit ovat Constant Contactin ylläpitämiä

Liittolaisemme

fiSuomi