Tohtori Mark Trozzi

Rehellinen | Eettinen | Lääkäri

Tohtori Trozzi: Muutos hätätilalääkäristä kokopäiväiseksi aktivistiksi

Lianne Bridgesin haastattelu lääketieteellisen sisäpiirin ja Whistle Blowerin tohtori Trozzin kanssa

Johdanto

Tässä haastattelussa Lianne Bridges, Designing Transformation, tutkii henkilökohtaista tarinaa ja sisäpiirin näkökulmaa tohtori Trozzin muutoksesta, joka alkoi ennen covidia olleesta päivystyslääkäristä, siirtyi covidien etulinjan lääkäriksi ja kehittyi ilmiantajaksi ja kokopäiväiseksi aktivistiksi.

Kuvaus Lianne Bridges

Haastattelu muutosjohtajan, tohtori Mark Trozzin kanssa - rohkea ja eettinen lääkäri, josta tuli aktivisti ja kanadalainen lääketieteellinen sisäpiiriläinen.

Mark on valmistunut Länsi-Ontarion yliopistosta, ja hän on harjoittanut ensihoitolääketiedettä viimeiset kaksikymmentäviisi vuotta, ja hän on veteraani kriittisen elvytyksen kouluttaja. Hän päivystää useissa päivystysyksiköissä pandemian puhkeamisesta lähtien, mukaan lukien yksi erityisesti COVIDia varten nimetty päivystys, kunnes hän erosi moraalisista syistä helmikuussa 2021.

Haastattelussani Mark kertoo matkastaan lääketieteen ammattilaisena pandemian viimeisten 18 kuukauden aikana. Hän tarjoaa sisäpiirin näkökulman tiedon tukahduttamiseen, hallituksen ja tiedotusvälineiden harjoittamaan tietojen vääristelyyn sekä tieteellisen keskustelun ja väittelyn sensurointiin. Hän paljastaa, mitä hän on nähnyt omakohtaisesti ja kollegoidensa kanssa käymissään keskusteluissa siitä, mitä sairaaloissa todellisuudessa tapahtuu verrattuna siihen, mitä tiedotusvälineissä kerrotaan. Hän selittää, miksi lääkäreiden ja muiden terveydenhuollon ammattilaisten on niin vaikea puhua ääneen. Hän jakaa myös näkemyksensä luonnollisesta immuniteetista, terapeuttisista hoitovaihtoehdoista, taudin leviämisestä ja toimeksiannoista. Hän antaa suosituksia siitä, miten ihmiset voivat osallistua suojelemaan itseään, perheitään ja yhteisöjään.

Tohtori Trozzin mukaan "pandemian ensimmäinen aalto" oli ehdottomasti urani hiljaisinta aikaa: sekä tavallisessa päivystyspoliklinikallani että COVID-19:ksi nimetyssä päivystyspoliklinikallani ei ollut juuri lainkaan potilaita eikä juuri lainkaan työtä. Minulla oli useita pitkiä päivystysvuoroja ilman yhtään potilasta.

Minusta sairaalahallinnolla ei ole kaikilla tasoilla ollut muuta ilmeistä vaihtoehtoa kuin alistua hallitusten loputtomaan ylhäältä alaspäin tapahtuvaan kyseenalaisten uusien sääntöjen, pöytäkirjojen ja menettelyjen käyttöönottoon. Rehellisistä keskusteluistani työtovereiden kanssa tutkimuksistani ja havainnoistani tuli ongelma. Eräs tärkeä hallintovirkamies, jota kunnioitan suuresti, kertoi minulle, että "ajatukseni tekivät muut epämukaviksi ja vaikeuttivat kaikkien motivaation ja vaatimustenmukaisuuden ylläpitämistä" kaikkien uusien pöytäkirjojen ja rajoitusten suhteen. Ymmärsin surullisen tilanteen ja säilytin kliinisen asemani lupaamalla "purra kieltäni aina, kun ajattelin puhuvani COVID-19:stä" sairaalassa. Tämä oli minulle lopulta eettisesti mahdotonta, ja marraskuun puoliväliin mennessä aloin lopettaa päivystystyöni ja erosin kaikista päivystyspisteistäni helmikuun puoliväliin mennessä välttääkseni ristiriitoja sosiaalisten, oikeudellisten ja eettisten velvollisuuksieni välillä; ja sairaaloiden, joihin olen mieltynyt."

Jaa-painikkeet

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.


Lähettämällä tämän lomakkeen annat suostumuksesi saada markkinointisähköpostia seuraavalta taholta: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Voit peruuttaa suostumuksesi sähköpostien vastaanottamiseen milloin tahansa käyttämällä SafeUnsubscribe®-linkkiä, joka löytyy jokaisen sähköpostin alareunasta. Sähköpostit ovat Constant Contactin ylläpitämiä
fiSuomi