Auta sankaria: tohtori Paul Alexander

Tohtori Alexander on tehnyt niin paljon meidän kaikkien hyväksi, autatko häntä jatkamaan tehtäväänsä?

Tohtori Paul Alexanderin esittely

Tohtori Paul Alexander on maailmanluokan epidemiologi, ja hän on uhrannut paljon ja omistanut lukemattomia tunteja periksiantamattomasta työstään tieteellisen totuuden ja rehellisyyden palauttamiseksi sen jälkeen, kun Rikollinen Covid-yritys käynnisti kampanjansa ihmiskuntaa vastaan vuoden 2019 lopulla. Sekä kirjoittamalla yhdessä tohtori Trozzin kanssa että tarjoamalla meille jakeluun itsenäisiä artikkeleitaan sekä monia näkymättömiä ponnistelujaan hän on edistänyt massiivisesti kollektiivista taisteluamme oikeudenmukaisuuden ja vapaiden yhteiskuntiemme palauttamisen puolesta. Hän on auttanut meitä kaikkia, ja meidän on aika auttaa häntä.

Tässä on vain murto-osa hänen omistautuneista ponnisteluistaan, ja tässä ovat drtrozzi.org-sivuston artikkelit, jotka hän on kirjoittanut tai kirjoittanut yhdessä tohtori Trozzin kanssa:

Koska tohtori Alexanderin tosiseikkoihin perustuva tieteellinen näkemys covidista ja hänen halukkuutensa kertoa totuus hinnalla millä hyvänsä, hänen uraansa vastaan on hyökätty, ja hän on työskennellyt levottomasti ilman tuloja vuoden ajan. Jos voimme kerätä hänelle varoja, se auttaa häntä jatkamaan työtään meidän kaikkien hyväksi.

Rahankeräys Kuvaus

Tohtori Paul Alexander

Hyvä GiveSendGon tukija, 

Olen hyvin nöyrä voidessani ottaa yhteyttä ja mahdollisesti saada tukea. Olen akateeminen tiedemies ja tutkija, ja olen ollut mukana COVID-ohjelmassa pandemian alusta lähtien. Taustani, asiantuntemukseni ja kokemukseni on näyttöön perustuvasta lääketieteestä ja tutkimusmenetelmistä, ja se on kertynyt viimeisten 20 vuoden aikana. 

Olin myös entinen apulaisprofessori eräässä kanadalaisessa yliopistossa, mutta nimitykseni peruttiin, koska olen yksi COVID-taudin varhaisen avohoitohoidon edelläkävijöistä ja vastustan lapsille annettavaa COVID-rokotetta, koska siitä ei ole mitään hyötyä vaan siitä on vain haittaa. Riski-hyötylaskelma vääristää päätöstä rokotetta vastaan. COVID-rokotetta koskevan kantani vuoksi työtarjoukseni on peruttu. Paras tapa osoittaa kantani COVID-rokotteeseen, puolustukseni ja se, kuka olen, on lukea seuraavat kirjoittamani mielipidekirjoitukset (olen kirjoittanut enemmänkin, mutta tämä on vain esimerkki, mukaan lukien tämä uraauurtava artikkeli yhdessä tohtori Peter McCullough'n, tohtori Rischin ja muiden kanssa COVID-rokotteen varhaisesta hoidosta):

4 esimerkkiä mielipidekirjoituksista

  1. https://brownstone.org/articles/dear-pfizer-leave-the-children-alone/
  2. https://brownstone.org/articles/the-attack-on-scientific-dissent-becomes-ever-more-brutal/
  3. https://brownstone.org/articles/79-research-studies-affirm-naturally-acquired-immunity-to-covid-19-documented-linked-and-quoted/
  4. https://brownstone.org/articles/twenty-steps-to-end-the-madness/

2 julkaistua artikkelia hoidosta

  1. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/33387997/
  2. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/34130113/

Kun otetaan huomioon edellä mainituissa linkeissä esitetyt näkemykseni, jotka ovat kaikki tieteellisen näytön tukemia, toimeentuloni on kärsinyt tuhoisasti, koska ne ovat valtavirran kertomuksen vastaisia. En anna sen estää minua taistelemasta ihmishenkien, turvallisuuden ja ihmisten oikeuden puolesta tehdä tietoon perustuvia valintoja, jotta he voivat tehdä lopullisen päätöksensä. Vastustan erityisesti kaikkia rokotevelvoitteita, ja tuen useita poliisi-, sotilas- ja sairaanhoitajaryhmiä, jotka haluavat haastaa rokotevelvoitteet laillisesti. Tarjoan apuani maksutta. Aion jatkaa kirjoittamista, tutkimustyötä ja esiintymistä maailmanlaajuisilla mediafoorumeilla levittääkseni totuutta COVIDista, jotta ihmiset voivat tehdä tietoon perustuvia valintoja.

Olen hyvin kiitollinen kaikesta avusta. Kiitos.

Jaa-painikkeet

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Päivittäinen uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.


Lähettämällä tämän lomakkeen annat suostumuksesi saada markkinointisähköpostia seuraavalta taholta: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Voit peruuttaa suostumuksesi sähköpostien vastaanottamiseen milloin tahansa käyttämällä SafeUnsubscribe®-linkkiä, joka löytyy jokaisen sähköpostin alareunasta. Sähköpostit ovat Constant Contactin ylläpitämiä

Liittolaisemme

fiSuomi