Tohtori Mark Trozzi

Rokotukset eivät toimi, mutta luovat oireettomia levittäjiä.

Nämä pakotetut injektiot ovat vaarallisia, mutta ne eivät toimi. Ne luovat jopa oireettomia levittäjiä.

Johdanto

Kiitos Covid Medical Networkille tästä resurssista.

Haluan kiittää australialaisia lääkärikollegojamme Covid Medical Networkissa (https://cmnnews.org/) Aaron Sirin erinomaisen artikkelin jakamisesta, joka kiinnitti huomioni CDC:n ja Wisconsinin terveysministeriön tuoreeseen tutkimukseen. Sen otsikko on "Tarttuvan SARS-CoV2:n leviäminen rokottamisesta huolimatta".

Mitä tämä julkaisu kattaa

Tämä tutkimus osoittaa, että ihmisillä, joilla oli covid-oireita riippumatta siitä, oliko heille pistetty niin sanottuja "rokotteita", oli yhtä usein korkea viruskuormitus, ja he olivat siten yhtä todennäköisesti levittämässä virusta.

Tutkimus menee kuitenkin vielä pidemmälle ja osoittaa, että Covid-19-injektiot toimivat vielä huonommin. Kun he tutkivat oireettomien ihmisten viruskuormia: oletettavasti "rokotetuilla" ihmisillä oli paljon enemmän korkeita viruskuormia nenässä (82% "rokotetuilla" vs. 29% "rokottamattomilla"). Tämä tarkoittaa sitä, että oireeton leviäminen, joka oli vuonna 2020 liioiteltu pelonlietsonnan väline, on muuttunut paljon huolestuttavammaksi todellisuudeksi; mutta ei niin kutsuttujen "rokottamattomien" vaan niin kutsuttujen "rokotettujen" toimesta. Monien muiden haittavaikutusten lisäksi nämä vaaralliset kokeelliset Covid-biologiset injektiot aiheuttavat oireettomia levittäjiä.

Ihmisten ei pitäisi pelätä ruiskuttamattomia ihmisiä, jos he eivät näytä sairailta; pikemminkin on todennäköisempää, että ruiskuttamisen uhrit kulkevat ympäriinsä ilman flunssaoireita mutta levittävät virusta.

Tässä on CDC:n, Wisconsinin yliopiston, Wisconsinin osavaltion terveysministeriön ja muiden tahojen tutkimus "Shedding of Infectious SARS-CoV2 Despite Vaccination".

Apua tulkkaukseen

Huomaa, että tätä tutkimusta tulkitessasi sinun on ymmärrettävä Ct-arvojen merkitys. Tämä viittaa PCR-analyysiin. Kuten lukija todennäköisesti tietää, PCR-"testien" väärä positiivinen tulos johtuu siitä, että jos suoritetaan tarpeeksi monta sykliä, syntyy riittävästi geneettistä materiaalia, jotta voidaan havaita jonkin verran koronaviruksen RNA:ta lähes mistä tahansa näytteestä. Tässä käsittelemämme tutkimuksen yhteydessä PCR:llä on kuitenkin jonkin verran pätevyyttä. Alhainen Ct-arvo tarkoittaa, että havaittavan virus-RNA:n tuottamiseen tarvittiin vähemmän syklejä. Alhainen Ct-arvo tarkoittaa siis sitä, että potilaiden näytteessä oli enemmän virusmateriaalia, joten havaittavan virus-RNA:n tuottamiseen tarvittiin vähemmän replikaatiosekvenssejä.

Tämän PCR-tekniikan tieteellisen käytön pätevyys ei heikennä käsitystämme siitä, että eri puolilla maailmaa toimivien laboratorioiden käytäntö, jossa käytetään korkeita syklikynnyksiä "positiivisten testien" tuottamiseksi, on harhaanjohtava, ja sitä käytetään edelleen perusteettomien väitteiden ylläpitämiseen "pandemiasta", ihmisoikeuksien lakkauttamiseen, yleisön hyväksikäyttöön, kulttuurien ja kansantalouksien tuhoamiseen ja ihmisten ajamiseen näihin ilkeisiin injektioihin, joita Covid-yritys haluaa pakkomielteisesti pistää kaikkiin.

Muut asiaankuuluvat tekstit

Tässä on lakiasiantuntija Aaron Sirin erinomainen artikkeli otsikolla "Study Destroys Justification for Vaccine Mandates" (Tutkimus tuhoaa rokotevelvoitteiden oikeutuksen) (https://aaronsiri.substack.com/p/study-destroys-justification-for), jossa tarkastellaan myös Wisconsinin tutkimusta ja esitetään hänen oikeudellisia näkemyksiään ihmisoikeuksien perusteettomasta loukkaamisesta. Aaron Siri viittaa myös CDC:n tutkimukseen Massachusettsissa puhjenneesta taudinpurkauksesta (https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/34351882/), jossa 74% sairastuneista oli "täysin rokotettu", ja niin sanotuilla "rokotetuilla" ihmisillä oli korkeampi viruskuormitus nenässään; lisäksi Israelissa tehdyt tutkimukset (https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/34596015/) ja Suomessa, ja niissä on todettu, että tartunnan leviäminen on yleistä naamioituneiden ja niin sanottujen "kahdesti rokotettujen" henkilöiden keskuudessa.

Päätelmä

Lopeta pistokset! Pidä huolta terveydestäsi ja immuunijärjestelmästäsi! Vaadi takaisin ja palauta ihmisoikeudet ja vapaudet! turvallisen ja tehokkaan ehkäisyn ja hoidon saatavuus koronavirusinfektioiden varalta: https://worldcouncilforhealth.org/resources/early-covid-19-treatment-guidelines-a-practical-approach-to-home-based-care-for-healthy-families/

Trozzin raporttiHaluamme tarjota sinulle parhaat resurssit ja pyydämme sinua rekisteröitymään sähköpostiuutiskirjeeseemme.
Klikkaa kuvaa lippujen yksityiskohtia varten
Telegrammi
Twitter
Facebook
Sähköposti
Tulosta

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

Trozzin raporttiHaluamme tarjota sinulle parhaat resurssit ja pyydämme sinua rekisteröitymään sähköpostiuutiskirjeeseemme.

Kerro ensimmäisenä, kun tohtori Trozzi julkaisee uuden videon tai artikkelin. Liittyminen sähköpostiuutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.

fiSuomi