Tohtori Mark Trozzi

Rehellinen | Eettinen | Lääkäri

Tohtori Hodkinsonin viesti, tohtori Phillipsin päivitys ja naurua

Johdanto

Tämänpäiväinen raportti sisältää viestin arvostetulta, ytimekkäältä ja eettiseltä kanadalaiselta patologilta tohtori Roger Hodkinsonilta, päivityksen tohtori Patrick Phillipsin puolustusrahankeräyksestä ja toivottavasti myös muutaman naurunpyrähdyksen, jotka keventävät päivääsi.

Tohtori Hodkinsonin viesti

Ensin meillä on arvostetun kanadalaisen patologin, tohtori Roger Hodkinsonin viesti Kanadan liittohallituksen väitteestä, jonka mukaan vain 195 kanadalaista on kuollut kokeellisten Covid-19-biologisten injektioiden seurauksena. Tässä on liittovaltion väite: https://westernstandardonline.com/2021/10/feds-say-195-canadians-dead-after-getting-covid-shots/

"Tämän täytyy olla hyytynyttä paskaa! Vain 195 rokotteen jälkeistä kuolemantapausta Kanadassa? Todellako? USA:ssa on ainakin 40 000 post-vaxx-kuolemaa (CDC:n ilmiantaja allekirjoitetulla valaehtoisella todistuksella) ja luultavasti ~ 100 000 kuolemantapausta massiivisen aliraportoinnin vuoksi. Se tarkoittaisi ~4 000 - 10 000 kuolemantapausta Kanadassa, jos sovelletaan tavanomaista 10%-suhdetta. Mitä helvetin manipuloivia valehtelijoita. "Älä kysy - älä kerro!!!" Hunter Biden kutsuu sitä "uskottavaksi kiistettävyydeksi"! Asiayhteyden vuoksi - yritys kehittää sikainfluenssarokotetta lopetettiin "vain" 25 kuolemantapauksen jälkeen.""

Tohtori Hodkinsonin viestin tueksi muistakaa raporttimme syyskuun 27. päivältä 2021.      https://drtrozzi.org/2021/09/27/canadian-nurse-exposes-the-latest-covid-scam/

Päivitys eettisestä tieteellisestä sankarista tohtori Patrick Phillipsistä

Seuraavaksi saamme päivityksen Kanadan eettiseltä ja tieteelliseltä mestarilta, rakastetulta tohtori Patrick Phillipsiltä. CPSO on hyökännyt häntä vastaan, koska hän on noudattanut tiedettä ja etiikkaa sen sijaan, että olisi alistunut covidien agendalle. Lokakuun 2. päivänä 2021 ilmoitimme hänen GoFundMe-kampanjastaan, jolla tuetaan hänen oikeudellista puolustustaan, ja te osallistuitte hänen tukemiseensa keräämällä yli $35 000 dollaria hänen suojelemisekseen viikon kuluessa. GoFundMe kuitenkin paljasti globalistisen kätensä ja sulki rahankeräyksen lähettämättä hänelle senttiäkään. Kaikki lahjoituksenne palautettiin teille (uskomme).

Joten me vapaat ihmiset olemme valmiita GoFundMe:n kanssa, ja käännymme kohti GiveSendGo.com uudeksi varainkeruualustaksi. Tässä on linkki hyvän tohtori Phillipsin varainkeruuseen.

Voitteko auttaa meitä jossakin? (Satiiri)

Sillä välin viimeisenä panoksena GoFundMe:lle etsimme keinoa tehdä heidän nimensä paljon tarkemmaksi ja heidän käyttäytymiseensä sopivammaksi; yksinkertaisesti vaihtamalla kaksi kirjainta heidän nimessään. Onko ideoita?

Jaa-painikkeet

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.


Lähettämällä tämän lomakkeen annat suostumuksesi saada markkinointisähköpostia seuraavalta taholta: Trozzi, https://drtrozzi.com/. Voit peruuttaa suostumuksesi sähköpostien vastaanottamiseen milloin tahansa käyttämällä SafeUnsubscribe®-linkkiä, joka löytyy jokaisen sähköpostin alareunasta. Sähköpostit ovat Constant Contactin ylläpitämiä
fiSuomi