Tohtori Mark Trozzi

Rehellinen | Eettinen | Lääkäri

Nämä injektiot ovat... loputon voitto, eugeniikka ja valvontamekanismi.

Tohtori Mark Trozzi haastateltavana The Strong & Free Broadcast -lähetyksessä

Johdanto

Maailman terveysjärjestö on osa rikollista Covid-yritystä. Tässä haastattelussa tohtori Mark Trozzi keskustelee Maailman terveysneuvostosta, joka on epäpoliittinen vaihtoehto tai jopa mahdollinen korvaaja WHO:lle.

"Tavoitteena on kumota tämä ja sen juuret, jotta voimme saada aikaan sivistyneen maailman, jossa on ihmisoikeudet ja jossa totuudella on väliä. Ja jossa lailla on merkitystä riippumatta siitä, kuinka paljon rahaa jollakin on."

Tohtori Trozzi käsittelee myös tulevia haasteita ja uskoo, että lopulta me emme vain saa takaisin oikeuksiamme ja vapauksiamme vaan myös rakennamme paremman maailman.

"Lopputavoitteena on lopettaa korruptio. Ihmiskunta on saanut hirvittävää selkäsaunaa ja hyväksikäyttöä viimeisten yli puolentoista vuoden aikana. Meidän on tehtävä siitä loppu. Tarvitsemme uusia rinnakkaisia instituutioita, jotka ovat eettisiä ja rehellisiä."

Jaa-painikkeet

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.


Lähettämällä tämän lomakkeen annat suostumuksesi saada markkinointisähköpostia seuraavalta taholta: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Voit peruuttaa suostumuksesi sähköpostien vastaanottamiseen milloin tahansa käyttämällä SafeUnsubscribe®-linkkiä, joka löytyy jokaisen sähköpostin alareunasta. Sähköpostit ovat Constant Contactin ylläpitämiä
fiSuomi