Tohtori Mark Trozzi

Rehellinen | Eettinen | Lääkäri

The Business of Covid - Jakso 2

Miksi covidihoidot ovat niin kalliita?

Johdanto

Tällä videolla tohtori Mark Trozzi kertoo viimeisimmät uutiset siitä, miksi Punainen Risti ei hyväksy rokotettujen verta tietyissä olosuhteissa. (Katso koko tarina tulevasta videostamme Canadian Doctors Speak Out Ep. 2). Tohtori Trozzi kertoo meille myös, miksi nykyiset Covid-hoidot täällä Kanadassa ovat niin kalliita, joskus jopa $3100 hoitojaksoa kohti, kun taas $80 tehokkaamman Ivermektiini-lääkkeen tehokasta hoitojaksoa kohti. Kuulet myös, miksi Merckin kehitteillä olevalla lääkkeellä toteutettavat tulevat hoidot ovat erittäin kalliita - jopa $800 dollaria hoitojaksoa kohti, koska Yhdysvaltain hallitus on juuri tehnyt Merckin kanssa 1,2 miljardin dollarin sopimuksen heidän uuden lääkkeensä Molnupiraviirin ostamisesta, joka on jo epäonnistunut sairaalatutkimuksissa.

Jaa-painikkeet

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
fiSuomi