Tohtori Mark Trozzi

Miksi covidihoidot ovat niin kalliita?

Johdanto

Tällä videolla tohtori Mark Trozzi kertoo viimeisimmät uutiset siitä, miksi Punainen Risti ei hyväksy rokotettujen verta tietyissä olosuhteissa. (Katso koko tarina tulevasta videostamme Canadian Doctors Speak Out Ep. 2). Tohtori Trozzi kertoo meille myös, miksi nykyiset Covid-hoidot täällä Kanadassa ovat niin kalliita, joskus jopa $3100 hoitojaksoa kohti, kun taas $80 tehokkaamman Ivermektiini-lääkkeen tehokasta hoitojaksoa kohti. Kuulet myös, miksi Merckin kehitteillä olevalla lääkkeellä toteutettavat tulevat hoidot ovat erittäin kalliita - jopa $800 dollaria hoitojaksoa kohti, koska Yhdysvaltain hallitus on juuri tehnyt Merckin kanssa 1,2 miljardin dollarin sopimuksen heidän uuden lääkkeensä Molnupiraviirin ostamisesta, joka on jo epäonnistunut sairaalatutkimuksissa.

Trozzin raporttiHaluamme tarjota sinulle parhaat resurssit ja pyydämme sinua rekisteröitymään sähköpostiuutiskirjeeseemme.
Telegrammi
Twitter
Facebook
Sähköposti
Tulosta

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA ImageVaihda kuva

Trozzin raporttiHaluamme tarjota sinulle parhaat resurssit ja pyydämme sinua rekisteröitymään sähköpostiuutiskirjeeseemme.

Kerro ensimmäisenä, kun tohtori Trozzi julkaisee uuden videon tai artikkelin. Liittyminen sähköpostiuutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.

fiSuomi