Tohtori Mark Trozzi

Rehellinen | Eettinen | Lääkäri

Tapaa Bill Gates

Johdanto

Bill Gatesilla on epäilemättä ollut monta hattua yllään hänen huomattavalla matkallaan varhaisesta elämästään Seattlen alueen valtapariskunnan etuoikeutettuna poikana nykyiseen asemaansa yhtenä planeetan rikkaimmista ja vaikutusvaltaisimmista ihmisistä. Mutta kuten olemme nähneet tutkiessamme Gatesin nousua valitsemattomaksi maailmanlaajuiseksi terveystsaariksi ja väestövalvonnan puolestapuhujaksi, kysymys siitä, kuka Bill Gates todella on, ei ole pelkkä filosofinen kysymys. Tänään pyrimme vastaamaan tähän kysymykseen, kun tutkimme tämän koronaviruksen jälkeisen maailman muokkaamisessa niin keskeisessä asemassa olleen miehen motiiveja, ideologiaa ja yhteyksiä.

Jaa-painikkeet

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.


Nosūtot šo veidlapu, jūs piekrītat saņemt mārketinga e-pastus no: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Savu piekrišanu e-pasta vēstuļu saņemšanai jebkurā laikā varat atsaukt, izmantojot saiti SafeUnsubscribe®, kas atrodas katra e-pasta apakšā. E-pasta vēstules apkalpo Constant Contact
fiSuomi