Tohtori Mark Trozzi

Rehellinen | Eettinen | Lääkäri

Alex Jones: Jones: Endgame

2007 Dokumenttielokuva ennusti kovidien ilmiöiden tapahtumat

Johdanto

Niille, jotka haluavat katsoa syvemmälle, Alex Jonesin End Game 2007 on intensiivinen ja oivaltava. Se ennakoi nykyisiä tapahtumia yli kymmenen vuotta sitten ja kuvaa, mihin tämä on menossa, jos sitä ei lopeteta. Nappaa popcornia. Tämä on mukaansatempaava, yli kaksituntinen dokumentti, joka saa sinut vapisemaan istuimellasi.

Jaa-painikkeet

Telegrammi
Sähköposti
Facebook
Twitter
WhatsApp
Tulosta

Uutiskirje

Ole ensimmäinen, joka saa tiedon, kun tohtori Trozzi julkaisee sisältöä. Liittyminen uutiskirjeeseemme on ilmaista, ja voit peruuttaa tilauksen tai muuttaa ilmoitusasetuksiasi milloin tahansa.


Lähettämällä tämän lomakkeen annat suostumuksesi saada markkinointisähköpostia seuraavalta taholta: Trozzi, https://drtrozzi.com/. Voit peruuttaa suostumuksesi sähköpostien vastaanottamiseen milloin tahansa käyttämällä SafeUnsubscribe®-linkkiä, joka löytyy jokaisen sähköpostin alareunasta. Sähköpostit ovat Constant Contactin ylläpitämiä
fiSuomi