Iron Will'i hoiatused Viinis

Kanada Iron Will Dove'i intensiivne analüüs globalistlike kiskjate arenevast rünnakust meie vastu, nagu esietendus rahvusvahelisele publikule Viinis 15. septembril 2022.

See ei ole nõrganärvilistele ega neile, kes hoiavad kindlalt roosade värviliste prillidega. Kui te aga nõustute, et eitamine ei ole osa ravist, siis tahate seda kindlasti vaadata ja kaaluda Iron Will'i sünteesi.

Päevakord ja tagajärjed - järgmised 50 aastat | Raudne tahe

Parema tee meediakonverents Viinis

15. septembril oli Viinis toimuva Better Way Media konverentsi esimene päev, mida korraldasid koos Me näitame oma nägu (Wir zeigen unsere Gesichter)ja Maailma Tervisenõukogu. Uued tõelised "alternatiivsed" meediategelased kogu maailmast tulid kokku aktivistide ja teadlastega, sealhulgas minuga. Selle ülemaailmse mõttekoja kovide tõtt rääkivate juhtide hulka kuulus ka Kanada Glen Jung of Bright Light Uudised ja Iron Will Dove of Tugev ja vaba Kanada. Täna soovime jagada Iron Will'i ettekannet, mis on tema väga hästi koostatud analüüs globalistliku tegevuskava kohta, mille üks peamisi elemente on covid-19.

Iron Will on intensiivselt uurinud kovidiivi tegevuskava ning globalistide tegevust ja plaane alates kovidiivi käivitamisest meie vastu. Ta on intervjueerinud paljusid teadlasi, arste, poliitikuid, juriste, majandusteadlasi, aktiviste, psühholooge ja teisi olulisi eksperte. Me oleme viimase kahe aasta jooksul jaganud palju suurepäraseid Iron Will'i intervjuusid.  

Siin on Iron Willi analüüs ja kokkuvõte viimasest kahest aastast ning tema prognoosid tulevaste ohtude kohta.

Hoiatus: globaalsete kiskjate tegevus ja kavatsused on väga tumedad; seetõttu ei ole Iron Will'i esitlus lastele sobiv. Samal ajal ei tohiks globalistide tegevuse ja plaanide karmid reaalsused meid hirmuga halvata, vaid peaksid motiveerima meid intelligentsetele ambitsioonikatele ja koordineeritud tegevustele, et nende tegevuskava nurjata ja tagada meie ellujäämine. See ei ole pealtvaatajate spordiala.

Järgnevate päevade ja nädalate jooksul jagame rohkem materjali 15.-18. septembril toimunud Better Way Meediakonverentsilt, meditsiiniteaduste konverentsilt, vabadusrongkäigult ja pressikonverentsilt Viinis. See hõlmab arenevaid strateegiaid ja taktikaid, et vältida meid ähvardavaid ohte.  

Lisatud on paneel, mida ma korraldasin laupäeval 17. septembril. Selles paneelis arutasid dr Geert VandenBossche, dr Rob Verkerk, dr Robyn Cosford ja dr Josh Guetzkow koos minuga farmakoloogiatööstuse olukorda ja seda, milline peaks ja ei peaks olema selle roll tulevikus, mida me üheskoos püüame luua.

Meie Austria liitlased vajavad abi:

Parema tee konverents ja sündmused Viinis tõid palju edusamme tõe ja vabaduse nimel tehtavatele ülemaailmsetele jõupingutustele; see hõlmab teadmisi ja materjale, mida me järgnevatel nädalatel jagame, samuti strateegilisi edusamme arstide, teadlaste, uute meediakanalite, eetikajuristide, aktivistide ja teiste koordineerimisel meie eesmärgis peatada kovide kuritegude toimepanemine ja vältida edasisi kuritarvitusi, mida WHO ja nende kaasosalised on meie kõigi jaoks kavandanud. Kogu Viinis toimunud programmi rahastas ja korraldas Austria kovidiidide tõe ja vabaduse organisatsioon nimega "Me näitame oma nägu" (Wir näitavad meie nägu). See hõlmas paljude kovidiidiekspertide ja -juhtide, sealhulgas minu enda reisimist ja majutamist kogu maailmast. See abi oli vajalik institutsionaalse, valitsuse ja rahalise kuritarvitamise tõttu, mida me saame tõe rääkimise ja kuritegeliku kovidiidiprogrammi vastu võitlemise eest; paljud meist on sissetulekust vabad ja ei oleks ilma selle toetuseta saanud osaleda.

Kaks nädalat enne Viini sündmuste algust teatas Austria valitsus, et nad eeldavad, et kütte- ja kütusekulud tõusevad Austrias eelolevatel kuudel 500%. See tähendab suurt lööki Austria majandusele. Kahjuks sundis see paljusid Better Way ürituste sponsoreid oma lubatud toetust tühistama või seda oluliselt vähendama. See on jätnud Austria kontserni raskesse finantsolukorda. Ma kinnitan teile, et me kõik saame kasu sellest, mida me eelmisel nädalal Viinis saavutasime ja käivitusime. Kui teil on võimalik aidata meie vabadusvõitlejaid Austrias, siis siin on link nende annetuste lehele: https://wirzeigenunsergesicht.org/unterstuetzung/

Telegramm
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Prindi

Uudiskirja tellimine


Selle vormi esitamisega annate nõusoleku saada turundussõnumeid aadressilt: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Võite igal ajal tühistada oma nõusoleku e-kirjade saamiseks, kasutades iga e-kirja lõpus olevat SafeUnsubscribe® linki. E-kirju teenindab Constant Contact

Jäta kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

CAPTCHA ImageMuuda pilti

10% Allahindlus koodiga: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Tervislik südame ja lihaste valem

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

etEesti