Dr. Mark Trozzi

Aus | Eetiline | arst

Dr Shoemaker | Stop the Shots Vigal Toronto 2. päeva aruanne

Dr. Shoemakeri lühike videosõnum, mis on salvestatud Torontos teisel päeval tema valvsus, et peatada süstid ja päästa lapsed. Tõendid on väga selged, et need süstid on väga kahjulikud ja nende kasu on null. Palun jagage seda kiiremas korras kõigile, kes võivad veel kaaluda mõnda neist kovidiini süstidest endale või oma lastele.

Jagamisnupud

Telegramm
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Prindi

Uudiskiri

Ole esimene, kes saab teada, kui Dr. Trozzi avaldab sisu. Meie e-posti uudiskirjaga liitumine on tasuta ja te võite igal ajal loobuda tellimusest või muuta oma teavitussätteid.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
etEesti