Dr. Mark Trozzi

Aus | Eetiline | arst

Tugevad küsimused ja vastused Kanada Covid-Truth juhtidega

Dr. Hoffe, Malthouse, Lindley, Shoemaker ja Trozzi; Ted Kuntz VCC-st, Pharma Expert Alan Cassels ja Uninformed Consent filmi režissöör Todd Harris.

Kanada ekspertide paneel vastab 226 riigi ja 66 riigi osalejate küsimustele.

20. augustil 2022 korraldasid dr Kat Lindley ja mina ise Maailma Tervisenõukogu ülemaailmset filmi "Teavitamata nõusolek" linastust. Võib-olla olete filmi juba vaadanud, kuid ma arvan, et te ei taha vahele jätta jõulisi küsimusi ja vastuseid Kanada eesliinil olevate juhtide poolt, kes seisavad vastu kovisioonikuritegudele ja surmavale sunniviisilisele süstimisele.

Kui te ei ole veel näinud filmi "Teavitamata nõusolek", siis siin on see: https://drtrozzi.org/2022/08/06/uninformed-consent-documentary/

Siin on uus materjal, mis on WCH sõelumisele järgnenud küsimused ja vastused:

Dr. Charles Hoffe, dr Stephen Malthouse, dr Kat Lindley, dr Chris Shoemaker, dr Mark Trozzi, Ted Kuntz, Vaccine Choice Canada president, Todd Harris, Uninformed Consent'i direktor ja Alan Cassels, veteran ravimipoliitika uurija.

Lingid organisatsioonidele, millele arutelus viidatakse:

Jagamisnupud

Telegramm
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Prindi

Uudiskiri

Ole esimene, kes saab teada, kui Dr. Trozzi avaldab sisu. Meie e-posti uudiskirjaga liitumine on tasuta ja te võite igal ajal loobuda tellimusest või muuta oma teavitussätteid.


Selle vormi esitamisega annate nõusoleku saada turundussõnumeid aadressilt: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Võite igal ajal tühistada oma nõusoleku e-kirjade saamiseks, kasutades iga e-kirja lõpus olevat SafeUnsubscribe® linki. E-kirju teenindab Constant Contact
etEesti