Dr. Mark Trozzi

Aus | Eetiline | arst

Teavitamata nõusolek | Filmi esilinastus

Vaadake seda suurepärast 3 ja poole minutilist filmi treilerit

Teavitamata nõusolek on põhjalik ülevaade Covid 19 narratiivist, sellest, kes seda kontrollib ja kuidas seda kasutatakse selleks, et süstida peaaegu igale inimesele planeedil katsetamata uut tehnoloogiat. See film uurib meie hiljutist inimõiguste kaotust, põimides samal ajal sisse mandaatide laastava mõju ja ühe inimese sügavalt võimsa kaotuse loo. Kuulake tõde arstidelt ja teadlastelt, kes ei karda vastu astuda haletsusväärsele Big-Pharmale ja kurjale "eliitklassile", kes neist volitustest kasu lõikavad.

Teavitamata nõusoleku ülemaailmne filmipremiere

Laupäeval, 23. juulil 2022 kell 19.00 EDT Liitu meiega koos Vaccine Choice Canada eksklusiivsel ülemaailmsel esilinastusel koos filmi tegija Todd Harrise'i, produtsentide, arstide ja külalistega!

Registreeru esilinastusele ja toeta sõltumatuid filmitegijaid: https://UninformedConsent.Librti.com

Jagamisnupud

Telegramm
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Prindi

Uudiskiri

Ole esimene, kes saab teada, kui Dr. Trozzi avaldab sisu. Meie e-posti uudiskirjaga liitumine on tasuta ja te võite igal ajal loobuda tellimusest või muuta oma teavitussätteid.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
etEesti