Dr. Mark Trozzi

Aus | Eetiline | arst

Karjaimmuunsus 12 minutiga seletatuna

Konkreetne ühistoodang koos Strong and Free Kanadaga

Siin on lühike video, kus ma selgitan karjaimmuunsust ja sellega seotud probleeme, millega me sunniviisiliste süstide tõttu silmitsi seisame. Tänu Tugev ja vaba Kanada partnerluse eest selles lavastuses.

Jagamisnupud

Telegramm
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Prindi

Uudiskiri

Ole esimene, kes saab teada, kui Dr. Trozzi avaldab sisu. Meie e-posti uudiskirjaga liitumine on tasuta ja te võite igal ajal loobuda tellimusest või muuta oma teavitussätteid.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
etEesti