Dr. Mark Trozzi

Aus | Eetiline | arst

Ka murelikud genoomikaeksperdid on tsenseeritud

Kirjeldus

Veel kord tänu Tamara Ugolinile ja Mässuliste uudised selle intervjuu eest genoomikaeksperdi Kevin McKernaniga. Dr. Peter McCullough, Anthony Kyriakopouluos , ja ta on autoriks "Erinevused vaktsiini ja SARS-CoV-2 replikatsioonist saadud mRNAs: Implications for Cell Biology and Future Disease" . See paber tõstatab tõsiseid muresid ja küsimusi seoses covid geneetiliste süstidega. Seda tsenseeritakse, mis ei ole meile üllatus.  

See väga edukas ja viimase kolme aastakümne jooksul avaldatud teadlane näeb, kuidas teaduslikke väravaid kasutatakse teadmiste mahasurumiseks, samal ajal kui neid süstid meie lastele sisse surutakse.  

Suurem osa vanast teadusasutusest on end maha müünud ja kaotanud igasuguse legitiimsuse. Seepärast toome nüüd teavet otse avalikkuse ette. Tänu Kevin McKernanile. Dr McCullough'd, A. Kyriakopouluos't ja Tamara Ugolini, et nad andsid kanadalastele võimaluse olla informeeritud.

Jagamisnupud

Telegramm
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Prindi

Uudiskiri

Ole esimene, kes saab teada, kui Dr. Trozzi avaldab sisu. Meie e-posti uudiskirjaga liitumine on tasuta ja te võite igal ajal loobuda tellimusest või muuta oma teavitussätteid.


Selle vormi esitamisega annate nõusoleku saada turundussõnumeid aadressilt: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Võite igal ajal tühistada oma nõusoleku e-kirjade saamiseks, kasutades iga e-kirja lõpus olevat SafeUnsubscribe® linki. E-kirju teenindab Constant Contact
etEesti