Dr. Mark Trozzi

Aus | Eetiline | arst

Dr David Martin: Pfizeri ja Moderna kohtusse kaebamine ja hävitamine

Pettus tühistab hüvitise ja avab söötmisrõõmu

Gates, Pfizer, Moderna ja teised peituvad paljude valitsuste garantii taha, et nad vabastavad end tsiviilvastutusest nende nn "vaktsiinide" põhjustatud kahjude eest. Siiski on nad toime pannud suuri kuritegusid, sealhulgas pettust. Kriminaalvastutusest ei ole mingit hüvitist. Intellektuaalomandi ekspert dr David Martin selgitab 3 minutiga nende tegelaste vastu käimasolevaid süüdistusi ja kohtuasju.

Big Pharma tapab lapsi ja üks üllatav ja väärastunud põhjus selle taga.

Dr Martin selgitab, et need süstid tapavad rohkem lapsi kui abort kunagi on tapnud; ja see on üks väändunud põhjus, miks Big Pharma nõudis nende süstide kiiret heakskiitmist.

Täielik intervjuu:

Jagamisnupud

Telegramm
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Prindi

Uudiskiri

Ole esimene, kes saab teada, kui Dr. Trozzi avaldab sisu. Meie e-posti uudiskirjaga liitumine on tasuta ja te võite igal ajal loobuda tellimusest või muuta oma teavitussätteid.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
etEesti