Dr. Mark Trozzi

Aus | Eetiline | arst

Kaitske lapsi Covidi süstimise eest

Aidake vanematel peatuda ja mõelda.

Covid-19 on alati kujutanud endast statistiliselt null riski tõsise haiguse või surma tekkeks lastel. Isegi kui tõeline ja ohutu vaktsiin oleks olemas , ei oleks neil seda vaja. Enamikul lastest on praegu loomulik immuunsus ja need süstid kujutavad endast täiendavat ohtu inimestele, kes on loomuliku immuunsusega. Lapsed peaksid olema vabad ja kunagi covid süstida.

Maailma Tervisenõukogu juhtkomitee liige Dr. Kat Lindley ütleb FDA-le, et NO Covid-19 vaktsiine lastele.

Dr. Clare Craig paljastab, kuidas Pfizer moonutas oma kliiniliste uuringute andmeid väikelaste kohta

Kas soovite sellesse teemasse süveneda. Teadus on väga selge. Dr. Paul Alexander läheb üksikasjadesse ja toetab kõike paljude viidetega.

Seepärast protesteerime me kõigi vastu, kes propageerivad neid süsti, suruvad maha ohutu ravi ning jälitavad ja kõrvaldavad ebaseaduslikult arstid, kes ei toeta WHO, Bill Gatesi ja Big Pharma tegevuskava. Täna on päev. Protestid P-kolledžidhysicians and Surgeons of Ontario  ja Arstide ja kirurgide kolleegiumid kogu Kanadas toimuvad täna. Palun liituge.

Jagamisnupud

Telegramm
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Prindi

Uudiskiri

Ole esimene, kes saab teada, kui Dr. Trozzi avaldab sisu. Meie e-posti uudiskirjaga liitumine on tasuta ja te võite igal ajal loobuda tellimusest või muuta oma teavitussätteid.


Selle vormi esitamisega annate nõusoleku saada turundussõnumeid aadressilt: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Võite igal ajal tühistada oma nõusoleku e-kirjade saamiseks, kasutades iga e-kirja lõpus olevat SafeUnsubscribe® linki. E-kirju teenindab Constant Contact
etEesti