Dr. Mark Trozzi

Aus | Eetiline | arst

Dr. Trozzi & Reiner Fuellmich | Covidi uurimiskomisjon

Maailma edukaim ühishagi kohtujurist intervjueerib Kanada häirekeskuse arsti.

Siin on kiire tempo, ilma igasuguste takistusteta, kovidiitide tõe vestlus; tõendite paljastamine ja kõva liikumine kuritegeliku kovidiitide ettevõtte vastu.  

Milline au oli olla koos dr Reinner Fuellmichi, ajaloo edukaima ühishagi kohtujuristi juures. Ta kaebas edukalt kohtusse Volkswagoni, Deutsche Banki ja teised korrumpeerunud majandushiiud. Ta pani nende halvasti teenitud raha tagasi nende ohvrite taskusse.  

See meister on täielikult pühendunud inimsusevastaste kuriteojuhtumite peatamisele. Ta on kogunud kõige ulatuslikumad tõendid ja videotunnistused kuritegeliku kovidiidiettevõtte vastu. Mul on hea meel, kui ma saan tema lauale panna rohkem tõendeid ja jagada üheskoos teadmisi. Ma olen kindel, et te naudite seda vestlust ja olete ülestõusnud, kui näete, kuidas me paljastame ja kavandame strateegiaid kovidiidikurjategijate vastutusele võtmiseks.

Dr. Mark Trozzi Corona uurimiskomisjoni istung 104: Sinine lill. 13. mai 2022
Täielik istungjärk sisaldab: Roberts, dr Naomi Wolf, Freddie Ponton, dr Mark Trozzi ja dr Martin Schwab.

Jagamisnupud

Telegramm
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Prindi

Uudiskiri

Ole esimene, kes saab teada, kui Dr. Trozzi avaldab sisu. Meie e-posti uudiskirjaga liitumine on tasuta ja te võite igal ajal loobuda tellimusest või muuta oma teavitussätteid.


Selle vormi esitamisega annate nõusoleku saada turundussõnumeid aadressilt: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Võite igal ajal tühistada oma nõusoleku e-kirjade saamiseks, kasutades iga e-kirja lõpus olevat SafeUnsubscribe® linki. E-kirju teenindab Constant Contact
etEesti