Dr. Mark Trozzi

Aus | Eetiline | arst

"Me tuleme teie järele!" Austraalia senaator Malcolm Roberts hoiatab.

Peaminister Scott Morrison, tervishoiuminister Greg Hunt ja teised kurjategijad saavad senaator Malcolm Robertsilt teateid.

Olles täielikult informeeritud pärast Austraalia Covid Under Question uurimist, esitas senaator Roberts parlamendile selle kompaktse kokkuvõtte; enne hoiatas "peaministrit, tervishoiuministrit, föderaalset tervishoiuametit ja kõiki senatis ja esindajatekojas, kes on selle kuriteo toime pannud". "Me ei lase teil sellest pääseda. Me tuleme teie järele. Meil on vastupidavust, et teid maha ajada, ja me kuradi hästi teeme seda!"

Covid Küsimuse all

See oli Queenslandi senaator Malcolm Roberts, kes korraldas Covid Küsimuse all, See oli erakondade vaheline uurimine Austraalia valitsuse vastuse kohta COVID-19-le. See toimus 23. märtsil 2022. Covid Under Question hõlmas arste, teadlasi, eksperte, majandusteadlasi ja teisi, kes kõik andsid tunnistusi valitsuse vastuse kohta COVIDile. See valitsuse "vastus" oli kohati uskumatu. Terviseameti juhtide dikteerimise ja võimuahnete poliitikute absurdsus on siin kõik paljastatud. Nende põhjustatud surm ja kahju on enneolematu.

Indekseeritud videokogu jaoks, mis käsitleb Austraalia KOVIDi uurimise raames toimuvat küsitlust. kliki siia.

Jagamisnupud

Telegramm
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Prindi

Uudiskiri

Ole esimene, kes saab teada, kui Dr. Trozzi avaldab sisu. Meie e-posti uudiskirjaga liitumine on tasuta ja te võite igal ajal loobuda tellimusest või muuta oma teavitussätteid.


Selle vormi esitamisega annate nõusoleku saada turundussõnumeid aadressilt: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Võite igal ajal tühistada oma nõusoleku e-kirjade saamiseks, kasutades iga e-kirja lõpus olevat SafeUnsubscribe® linki. E-kirju teenindab Constant Contact
etEesti