Dr. Mark Trozzi

Aus | Eetiline | arst

Dr. Pierre Kory räägib Defeat the Mandates protestil

Dr. Pierre Kory, M.P.A., M.D. on FLCCC Alliance'i asutajaliige ja COVID-19 profülaktika- ja raviprotokollide kaasautor. Ta on sertifitseeritud sisehaiguste, kopsuhaiguste ja kriitilise meditsiini erialal. Dr. Kory on ülemaailmne liider kovidiidiidi ravimisel ja inimkonna kaitsmisel kuritegeliku kovidiidiidiidi-ettevõtte vastu.

Vaadake seda 1-minutilist klippi Dr. Pierre Kory kõneldes praegusel Defeat the Mandates'i protestil USAs.

Jagamisnupud

Telegramm
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Prindi

Uudiskiri

Ole esimene, kes saab teada, kui Dr. Trozzi avaldab sisu. Meie e-posti uudiskirjaga liitumine on tasuta ja te võite igal ajal loobuda tellimusest või muuta oma teavitussätteid.


Selle vormi esitamisega annate nõusoleku saada turundussõnumeid aadressilt: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Võite igal ajal tühistada oma nõusoleku e-kirjade saamiseks, kasutades iga e-kirja lõpus olevat SafeUnsubscribe® linki. E-kirju teenindab Constant Contact
etEesti