Dr. Mark Trozzi

Võimalus noortele kogu maailmast tulla kokku ja aidata oma maailma paremaks muuta.

Noorte logo juurde

Noorte juurde on rahvusvaheline rühm 16-30-aastaste inimeste koostööks. See on platvorm noortele visionääridele, kes püüavad muuta maailma paremaks. Over to the Youth pakub ühendusi noorte ja õpetajate vahel, kes saavad aidata neil oma püüdlustes edu saavutada.

Over To The Youth veebilehelt:

"Kui oled 16-30-aastane, võid kandideerida meie noortemeeskonda. Over to the Youth'i liikmena on sul võimalus töötada koos teiste inimestega, kes jagavad ühist eesmärki, ja leida sõpru sarnaste vaimudega üle maailma. Sul ja/või sinu meeskonnal on võimalus avaldada videoid ja artikleid veebilehel overtotheyouth.com. Samuti julgustatakse teid käivitama uusi algatusi, kui see on vajalik või kasulik teie missioonile, ning OTTY toetab selliseid ettevõtmisi, kui nõukogu need heaks kiidab."

Pablo Lawrie

Palun suunake parema maailma poole püüdlevaid noori inimesi, et nad saaksid vaadata ja võimaluse korral liituda noortele.

Siin on uus artikkel Over To The Youth, mille on kirjutanud Pablo Lawrie. Pablo õpib Suurbritannias ülikoolis ja on maailmakuulsa arstiteadlase ja Maailma Tervisenõukogu asutaja dr Tess Lawrie poeg. Artikkel kannab pealkirja: Varajane ravi ja ennetamine Covid-19.

Trozzi aruanneSoovime pakkuda teile parimaid ressursse ja kutsume teid üles registreeruma meie e-posti uudiskirjale.
Click image for ticket details
Telegramm
Twitter
Facebook
E-post
Prindi

Jäta kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

CAPTCHA ImageMuuda pilti

Trozzi aruanneSoovime pakkuda teile parimaid ressursse ja kutsume teid üles registreeruma meie e-posti uudiskirjale.

Ole esimene, kes saab teada, kui Dr. Trozzi avaldab uue video või artikli. Meie e-posti uudiskirjaga liitumine on tasuta ja te saate oma teavitussätteid igal ajal muuta.

etEesti