Dr. Mark Trozzi

Aus | Eetiline | arst

Noorte juurde

Võimalus noortele kogu maailmast tulla kokku ja aidata oma maailma paremaks muuta.

Noorte logo juurde

Noorte juurde on rahvusvaheline rühm 16-30-aastaste inimeste koostööks. See on platvorm noortele visionääridele, kes püüavad muuta maailma paremaks. Over to the Youth pakub ühendusi noorte ja õpetajate vahel, kes saavad aidata neil oma püüdlustes edu saavutada.

Over To The Youth veebilehelt:

"Kui oled 16-30-aastane, võid kandideerida meie noortemeeskonda. Over to the Youth'i liikmena on sul võimalus töötada koos teiste inimestega, kes jagavad ühist eesmärki, ja leida sõpru sarnaste vaimudega üle maailma. Sul ja/või sinu meeskonnal on võimalus avaldada videoid ja artikleid veebilehel overtotheyouth.com. Samuti julgustatakse teid käivitama uusi algatusi, kui see on vajalik või kasulik teie missioonile, ning OTTY toetab selliseid ettevõtmisi, kui nõukogu need heaks kiidab."

Pablo Lawrie

Palun suunake parema maailma poole püüdlevaid noori inimesi, et nad saaksid vaadata ja võimaluse korral liituda noortele.

Siin on uus artikkel Over To The Youth, mille on kirjutanud Pablo Lawrie. Pablo õpib Suurbritannias ülikoolis ja on maailmakuulsa arstiteadlase ja Maailma Tervisenõukogu asutaja dr Tess Lawrie poeg. Artikkel kannab pealkirja: Varajane ravi ja ennetamine Covid-19.

Jagamisnupud

Telegramm
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Prindi

Uudiskiri

Ole esimene, kes saab teada, kui Dr. Trozzi avaldab sisu. Meie e-posti uudiskirjaga liitumine on tasuta ja te võite igal ajal loobuda tellimusest või muuta oma teavitussätteid.


Selle vormi esitamisega annate nõusoleku saada turundussõnumeid aadressilt: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Võite igal ajal tühistada oma nõusoleku e-kirjade saamiseks, kasutades iga e-kirja lõpus olevat SafeUnsubscribe® linki. E-kirju teenindab Constant Contact
etEesti