Laboratoorne analüüs paljastab Pfizeri, Moderna ja AstraZeneca viaali avalikustamata koostisosi ja tõenäolist grafeeni.

Sissejuhatus

Maailma Tervisenõukogu partnerid tagasid 4 viaali nn "kovid-vaktsiini" ja on lõpetanud esialgse laboratoorse analüüsi. Kõigi nelja viaali vahearuanne: 1 Pfizer, 2 Moderna ja 1 AstraZeneca, näitas kindlaid avalikustamata koostisosi, mille puhul on suur kahtlus, et tegemist on grafeeniga.

Dr. Rob Verkerk PhD asutaja www.anhinternational.orgja Maailma Tervishoiu ja Humanitaarteaduste Nõukogu kaasesimees, esitles eelmisel nädalal Maailma Tervisenõukogu üldkogule vahearuannet. Dr Verkerk on teravmeelne teadlane, kes seletab sügavat teadust meile kõigile arusaadavas keeles. Ta on olnud tõeline tõejuht ning me oleme tema tööst sageli kasu saanud ja sellele viidanud. Dr Verkerk on ka Maailma Tervise Nõukogu tervise- ja humanitaarteaduste komitee kaasesimees, kus dr Trozzi samuti osaleb. Siin teeb dr Verkerk suurepärast tööd, selgitades kõigest 13 minutiga Raman-spektroskoopiat kasutanud analüüsi taga olevat teadust.

Iga esmaspäev kell 14.00 EST (Toronto aja järgi) saate osaleda iganädalasel üldkoosolekul vabalt siin: https://worldcouncilforhealth.org/newsroom/

Telegramm
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Prindi

Uudiskirja tellimine


Selle vormi esitamisega annate nõusoleku saada turundussõnumeid aadressilt: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Võite igal ajal tühistada oma nõusoleku e-kirjade saamiseks, kasutades iga e-kirja lõpus olevat SafeUnsubscribe® linki. E-kirju teenindab Constant Contact

10% Allahindlus koodiga: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Tervislik südame ja lihaste valem

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

etEesti