Dr. Mark Trozzi

Laboratoorne analüüs paljastab Pfizeri, Moderna ja AstraZeneca viaali avalikustamata koostisosi ja tõenäolist grafeeni.

Sissejuhatus

Maailma Tervisenõukogu partnerid tagasid 4 viaali nn "kovid-vaktsiini" ja on lõpetanud esialgse laboratoorse analüüsi. Kõigi nelja viaali vahearuanne: 1 Pfizer, 2 Moderna ja 1 AstraZeneca, näitas kindlaid avalikustamata koostisosi, mille puhul on suur kahtlus, et tegemist on grafeeniga.

Dr. Rob Verkerk PhD asutaja www.anhinternational.orgja Maailma Tervishoiu ja Humanitaarteaduste Nõukogu kaasesimees, esitles eelmisel nädalal Maailma Tervisenõukogu üldkogule vahearuannet. Dr Verkerk on teravmeelne teadlane, kes seletab sügavat teadust meile kõigile arusaadavas keeles. Ta on olnud tõeline tõejuht ning me oleme tema tööst sageli kasu saanud ja sellele viidanud. Dr Verkerk on ka Maailma Tervise Nõukogu tervise- ja humanitaarteaduste komitee kaasesimees, kus dr Trozzi samuti osaleb. Siin teeb dr Verkerk suurepärast tööd, selgitades kõigest 13 minutiga Raman-spektroskoopiat kasutanud analüüsi taga olevat teadust.

Iga esmaspäev kell 14.00 EST (Toronto aja järgi) saate osaleda iganädalasel üldkoosolekul vabalt siin: https://worldcouncilforhealth.org/newsroom/

Trozzi aruanneSoovime pakkuda teile parimaid ressursse ja kutsume teid üles registreeruma meie e-posti uudiskirjale.
Telegramm
Twitter
Facebook
E-post
Prindi
Trozzi aruanneSoovime pakkuda teile parimaid ressursse ja kutsume teid üles registreeruma meie e-posti uudiskirjale.

Ole esimene, kes saab teada, kui Dr. Trozzi avaldab uue video või artikli. Meie e-posti uudiskirjaga liitumine on tasuta ja te saate oma teavitussätteid igal ajal muuta.

etEesti