Dr. Mark Trozzi

Aus | Eetiline | arst

Trudeau & Freelandi ebameeldiva režiimi eetiline põhi puudub

Siin on nende viimase päeva kurjade tegude tipphetked.

Trudeau režiim haarab rohkem diktaatorlikku võimu

Lisaks hädaolukorra seaduse alusel  kasutada jõudu rahumeelsete veoautojuhtide ja kodanike protestide vastu; Trudeau režiimil on nüüd ka Erakorraliste majandusmeetmete määrus. 

See Jumala antud eraomandiõiguse jõhker rikkumine hõlmab kõigi nende kontode ja kindlustuspoliiside külmutamist, kes väljendavad Trudeau režiimi diktaatide ja valede vastu olevat arvamust.

See võib olla õlekõrre, mis murrab kaameli selja, et me mõistame, milline pettus on praegune finantssüsteem, keskpangad ja fiat-valuutad.

Siin on Trudeau peamine kaasosaline Chrystia Freeland, kes teatab, et nad kavatsevad inimeste raha röövida. Võib-olla mäletate Freelandit dr David Martini üksikasjalikust uurimisest, mille käigus Freeland jõuab "inimkonda tapvate inimeste" ülemaailmsesse tippnimekirja.

Kriminaalministri asetäitja Chrystia Freeland: "RCMP jagas finantsasutustele nii üksikisikute kui ka üksuste nimesid, samuti krüptokontod, ning kontod on külmutatud ja veel rohkem kontosid külmutatakse."

Rahujuht Tamara Lich arreteeriti

Samal ajal, kui superkurjategija Freeland kuulutab selle korrumpeerunud valitsuse institutsionaalset vargust seaduslikelt inimestelt, kes on osutanud vastupanu või ka ainult tsiteerinud, et nad on sunniviisilise surmava kovidiidiinjektsiooni vastu, arreteeriti lahke ja eetiline naine Tamara Lich, kes on Kanada praeguse inimõiguste eest võitlemise eest võitlemise eestvedaja.

Rahumeelsed veoautojuhid hoiavad vapralt joont. Trudeau piirab parlamendi ära.

Võib-olla mäletate lugupeetud Tamara Lichi, kui ta andis pressikonverentsi koos meie armastatud kaasautor, kes kirjutas harta Rights and Freedoms of Canada Brian Peckford. Nad väitsid, et nad ja veoautojuhid hoiavad oma positsiooni, vaatamata tõsisele vägivallariskile, millega Trudeau oma uute suurenenud diktaatorlike volituste tõttu silmitsi seisab. Jumal kaitsku neid.

Tuletame meelde, et ei Trudeau ega tema režiim ei ole tõstnud sõrme, et jõuda või pidada mingit dialoogi tuhandete kodanikega, kes sõitsid üle kogu riigi sellele protestile. Ta väitis, et tal on "kovid eksponeeritud", läks peitu, seejärel tugines hädaolukorra seadusele, hakkas meie süütuid kangelasi arreteerima ning konfiskeeris kõigi tema režiimi suhtes kriitiliste isikute pangakontod ja varad.

Eile kell 5 hommikul kulutas Trudeau rohkem Kanada maksumaksjate võlgu, et ehitada aed meie parlamendi ümber. See peaks need tüütud kanadalased tema hoonest eemal hoidma!

Diktaator Trudeau arestib oma kriitikute pangakontod

Ameerika kommentaator Dan Bongino soovitab: "Viige oma raha Kanada pankadest välja. Te elate nüüd diktatuuris. Teie raha ja vara konfiskeerivad diktaator ja tema diktaatorlikud käsilased. Teie kohustus on vastu seista"

Siin on Ezra Levanti 7-minutiline analüüs Trudeau režiimi vargusest oma kriitikute varade vastu:

Ottawa pukseerimisfirmad valivad vabaduse

Respekt Ottawa pukseerimisfirmadele, kes kõik keelduvad raha võtmast ja vabaduse konvoi ära pukseerida:

Dr. Mark Trozzi sõnum meie politseile ja sõjaväelastele

MT: "Nagu paljud teised head inimesed, töötan ka mina iga päev ja mitmel rindel kaua, et aidata kaasa õigluse tagamisele ning inimõiguste ja õigusriigi põhimõtete taastamisele meie riigis ja kogu maailmas. Ma olen ikka veel iga päev šokis, et see ikka veel toimub. Tuletage meelde: "kaks nädalat, et kõverad tasandada"; kaks aastat tagasi!  

Kus on selles riigis politsei või sõjaväe olemus? Iga üksik kanadalane peaks absoluutselt keelduma toetamast seda psühhopaatilist diktaatorit. Hoolimata võltsitud rahast, mis, nagu me nüüd teame, on täielik pettus, peaks iga üksik kanadalane seisma selle vastu, mis toimub. Ma kutsun kõiki politseinikke ja sõjaväelasi üles: kaitske rahvast, jõustage kõrgeimaid seadusi (põhiseadust ja õiguste ja vabaduste hartat), lõpetage meie kangelaste vahistamine ja astuge vastu surmavale kurjategijale Trudeau'le, Freelandile ja nende kaaslastele. Ma olen teinud oma tööd teadlase ja arstina, eirates raha ja ohverdades kõik isikliku, et rääkida teile tõtt petuskeemiast, PCR-testidest, näokuulutustest, varjatud turvalistest ravimeetoditest koviidi vastu ja surmavatest süstidest, mis ei ole vaktsiinid. Nüüd tehke oma osa. Liikuge kurjategijate vastu, ärge järgige nende korraldusi. Teie vanne on kaitsta seadust. Alusta siit.

Ravim kovidiidi vastu on õiglus."

Jagamisnupud

Telegramm
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Prindi

Uudiskiri

Ole esimene, kes saab teada, kui Dr. Trozzi avaldab sisu. Meie e-posti uudiskirjaga liitumine on tasuta ja te võite igal ajal loobuda tellimusest või muuta oma teavitussätteid.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
etEesti