Dr. Stephen Malthouse | "See on mõrvapommitus"

Dr. Sphen Malthouse'i sõnum Ottawa vabaduse konvoile

Dr Stephen Malthouse on haruldane ja suurepärane arst. Ta on käinud sirget, arukat ja ausat teed, isegi viimase kahe aasta jooksul, kui nii paljud jäid hätta. Ma olen väga teadlik ja tänulik tema ohverduse ja pühendumuse eest meie kõigi parema tuleviku nimel töötamisel. Dr Malthouse'i 6-minutiline sõnum Kanada Vabaduse rallile on super! Tänu Bright Valgus Uudised eesliinil.

Jagamisnupud

Telegramm
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Prindi

Igapäevane uudiskiri

Ole esimene, kes saab teada, kui Dr. Trozzi avaldab sisu. Meie e-posti uudiskirjaga liitumine on tasuta ja te võite igal ajal loobuda tellimusest või muuta oma teavitussätteid.


Selle vormi esitamisega annate nõusoleku saada turundussõnumeid aadressilt: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Võite igal ajal tühistada oma nõusoleku e-kirjade saamiseks, kasutades iga e-kirja lõpus olevat SafeUnsubscribe® linki. E-kirju teenindab Constant Contact

Meie liitlased

etEesti