Dr. Mark Trozzi

Aus | Eetiline | arst

Kaunis 4 minutiline rallihüüe Freedom Trucker Convoy'le

Kanada ajaloo suurim protest. Ülestõusmine Covidi türannide ja kurjategijate vastu. Siin on rallihüüd.

Kirjeldus

Täna on Kanada vabaduse konvoide kolossaalne kokkutulek, mis teostab rahva õigustatud autoriteeti. Me ei ole enam orjad ja me ei talu enam türanniat, rõhumist, inimõiguste rikkumisi ega inimsusevastaseid kuritegusid.

Tänu minu kallile sõbrale, dr Francis Christianile, Kanada kirurgile, ajaloolasele ja luuletajale, selle inspireeriva video eest sel ajaloolisel ajal, kui kolossaalsed konvoid Ottawasse lähenevad. Sellele selgele ja kirglikule sõnumile ütlen niiskete silmadega "aamen!".

Suurepärane video.

Jagamisnupud

Telegramm
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Prindi

Uudiskiri

Ole esimene, kes saab teada, kui Dr. Trozzi avaldab sisu. Meie e-posti uudiskirjaga liitumine on tasuta ja te võite igal ajal loobuda tellimusest või muuta oma teavitussätteid.


Selle vormi esitamisega annate nõusoleku saada turundussõnumeid aadressilt: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Võite igal ajal tühistada oma nõusoleku e-kirjade saamiseks, kasutades iga e-kirja lõpus olevat SafeUnsubscribe® linki. E-kirju teenindab Constant Contact
etEesti