Jane ja Vaxxport: Vabadusvõitlejate lühivideo: Lühivideo uutele vabadusvõitlejatele

Take Action Canada 8-minutiline video "Jane and the Vaxxport" selgitab selgelt "vaktsiinipasside" probleeme.

Suur tänu meie suurepärasele meeskonnale Võtke meetmeid Kanada selle lühikese 8-minutilise video jaoks. Take Action Canada pakub ulatuslikke ressursse, et anda teile võimalus osaleda võitluses tõe, vabaduse ja inimõiguste eest. Külastage Take Action Canada't ja kasutage ära nende ülimad tööriistakomplektid, üleskutsed, juriidilised käsiraamatud ja palju muud: https://takeactioncanada.ca/

Kui teil on võimalik rahaliselt toetada seda ambitsioonikat rohujuure tasandi vabatahtlikku organisatsiooni, siis palun kaaluge annetuste tegemist: https://takeactioncanada.ca/donations/

Kui soovite aktiivselt osaleda meie riigi vabastamises, kuid ei tea, kust alustada, siis kaaluge liitumist meie pidevalt kasvava aktiivsete vabatahtlike meeskonnaga: https://takeactioncanada.ca/volunteer/

Edasijõudnud lugejatele ja neile, kes otsivad rohkem teavet ja teaduslikku materjali kõigest, mis puudutab covid'i, tahame teid kutsuda uurima meie ulatuslik raamatukogu. Sellel on otsingufunktsioon, mis aitab teil hõlpsasti leida, mida otsite, ning sellega kaasneb lihtne navigatsioonimenüü. 

Samuti võite nautida kasulikke ja seeditavaid ressursse aadressil Maailma Tervisenõukogunäiteks 7 viisi, kuidas edendada tervislikku vestlust Covidi maailmas: Vihjeid peredele ja Varajase Covid-19 ravijuhised: Praktiline lähenemine kodusele hooldusele tervete perede jaoks.

Telegramm
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Prindi

Palun toetage meie missiooni

Oleme väga tänulikud teie annetuste eest. Teie annetused aitavad säilitada meie üha mitmekesisemad, nähtavad ja nähtamatud jõupingutused tervise, väärikuse, turvalisuse ja inimõiguste taastamiseks.

Dr Trozzi uudiskiri

Ole esimene, kes saab teada, kui Dr. Trozzi avaldab sisu. Meie e-posti uudiskirjaga liitumine on tasuta ja te võite igal ajal loobuda tellimusest või muuta oma teavitussätteid.

Jäta kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

CAPTCHA ImageMuuda pilti

etEesti