Dr. Mark Trozzi

Aus | Eetiline | arst

Mida teete, kui valitsus käsib teil end tappa?

Sissejuhatus

Minu koduprovintsis Ontarios, nagu peaaegu kõikjal, rikuvad valitsus ja institutsioonid inimõigusi, vandaalitsevad meie bioloogiat ja sunnivad tegema süstid, mis on vähemalt 10 korda surmavamad kui kovid, ning suruvad samal ajal maha ohutud taskukohased ravimeetodid, mis vähendavad kovidist tingitud kannatusi ja surma vähemalt 85% võrra.

Covdi töötlemata on 0,3 % suremus. Omicron on palju väiksem ja väga kerge. Turvalise taskukohase raviga, mida takistatakse, on kovdi suremus vaid 0,045%.  

Niinimetatud "vaktsiinid" hävitavad immuunsüsteemi, aitavad viirusel areneda, tapavad vähemalt 3 % süstitud inimestest ja sandistavad veel 28% esimese kolme kuu jooksul pärast süstimist; eeldatavasti järgneb veel palju rohkem süstimisest tingitud surma ja kannatusi.    

Jah, valitsus käsib teil end tappa ja nõuab, et ka teie naaber seda teeks.

Jagamisnupud

Telegramm
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Prindi

Uudiskiri

Ole esimene, kes saab teada, kui Dr. Trozzi avaldab sisu. Meie e-posti uudiskirjaga liitumine on tasuta ja te võite igal ajal loobuda tellimusest või muuta oma teavitussätteid.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
etEesti