Dr. Mark Trozzi

Usaldusväärsed juhid astuvad vastu uuele WHO võimuhaarale Täna keskpäeval

WHO ja nende kaasosalised kohtuvad praegu, et manada meie üle rohkem diktaatorlikke volitusi. Vahepeal peavad usaldusväärsed juhid keskpäeval EST vastunarratiivi.

Kas te usaldate WHO-d?

Kas te usaldate organisatsiooni, mis juhib Covid-19 ohutu ja tõhusa ravi ülemaailmset takistamist; ja juhib ülemaailmset sunniviisilist süstimiskampaaniat, mis põhjustab rekordilisi kõrvaltoimeid ja surmajuhtumeid, stimuleerib covid-19 variantide arengut süstivate ohvrite seas, hävitades noorte ja vanade inimeste immuunsüsteemi; samas selgelt ei takista covid-19 nakatumist ega ülekandumist? See on Maailma Terviseorganisatsioon.

WHO ja nende peremehed, kes kavandavad suurema võimu saavutamiseks.

Maailma Terviseorganisatsioon koos oma ebaseaduslike isandate ja paljude käsilastega kohtub praegu, et arutada ja võimaluse korral allkirjastada uus "pandeemiaks valmisolekut käsitlev leping". WHO on viimaste aastakümnete jooksul pannud aluse autoritaarsele kuritarvitamisele ja ülemaailmsele valitsemisele, mida nad on viimase kahe aasta jooksul meile kõigile peale surunud. Täna kavandavad nad rohkem võimu, et veelgi enam allutada inimkonda ja laiendada oma globaalset diktatuuri veelgi sügavamale meie ellu.

Usaldusväärsete juhtide vastu

Täna korraldab Maailma Tervisenõukogu koos Trial Site News'iga kell 12.00 EST (Toronto), mis on 19.00 Kesk-Aafrika aja järgi, õiguspärase vastunarratiivi koos eetiliste teaduslike ja juriidiliste ekspertidega.

Seda üritust korraldab jurist/ajakirjanik/inimõiguste aktivist Shabnam Palesa Mohamed ja kaasjuhendaja on õigusstrateeg/autor/õpetaja Charles Kovess.

Rahvusvaheliste osalejate hulka kuuluvad WCH kaasasutaja dr Tess Lawrie, dr Pinky Ngcakani, dr Astrid Stuckelberger, molekulaarbioloog Fahrie Hassan, advokaat Obert Kondongwe ja advokaat Omar Khan.

Saate sellega liituda siin: https://worldcouncilforhealth.org/newsroom/

Registreeru üritusele siin: https://trialsitenews.com/trialsitenews-townhall-world-council-for-health/

Inimõiguste rikkumised WHO poolt

Praeguseid inimõiguste rikkumisi ja kuritarvitusi maailmas WHO kaudu, mida rahastab suures osas Bill Gates ja GAVI (The Global Alliance for Vaccines and Immunizations), hõlbustab 2005. aastal 196 riigi poolt allkirjastatud rahvusvaheline tervishoiueeskiri (2005)[2]. See IHR on tõsine ja on olnud inimõiguste rikkumiste, sunniviisiliste meditsiiniliste protseduuride, sunniviisiliste surmavate süstide ja nii palju muud, mida me oleme kannatanud alates kelmuse algusest. Maailma Terviseorganisatsiooni omanikele antud kuritarvituslikud volitused ja nende telgitagused üle kogu maailma valitsuste on drakoonilised; kuid kiskjad tahavad rohkemat.

WHO väidab, et tal on see võim inimeste üle, ja soovib uues ülemaailmses "lepingus" veel rohkem.

Praegune 2005. aasta IHR nõuab juba WHO ja liikmesriikide jaoks neid diktaatorlikke volitusi inimeste üle:

"- vaadata läbi reisimine mõjutatud piirkondadesse; vaadata läbi tõendid arstliku läbivaatuse ja mis tahes laboratoorsete analüüside kohta; nõuda arstlikke läbivaatusi; vaadata läbi tõendid vaktsineerimise või muu profülaktika kohta; nõuda vaktsineerimist või muud profülaktikat; panna kahtlased isikud rahvatervise järelevalve alla; rakendada karantiini või muid tervishoiualaseid meetmeid kahtlaste isikute suhtes; rakendada vajaduse korral mõjutatud isikute isolatsiooni ja ravi; jälgida kahtlaste või mõjutatud isikute kontaktide jälgimist; keelata kahtlaste ja mõjutatud isikute sisenemine mõjutatud piirkondadesse; keelata mõjutamata isikute sisenemine mõjutatud piirkondadesse; ning rakendada väljasõidukontrolli ja/või piiranguid isikute suhtes mõjutatud piirkondadest lahkumisel."

Nagu see kõik poleks veel piisavalt halb, otsustasid 2021. aasta märtsis 26 riiki, sealhulgas Austraalia, Kanada, Island, Norra, Korea Vabariik, Lõuna-Aafrika Vabariik, Ukraina, Ühendkuningriik, Ameerika Ühendriigid, Uruguay ja Euroopa Liidu liikmesriigid, kuid mitte Venemaa, Hiina ja India, kohtuda nüüd, 29. novembri ja 1. detsembri 2021 vahelisel eriistungil Maailma Terviseorganisatsiooniga, et arutada ja võimaluse korral allkirjastada uus "leping" pandeemiaks valmisoleku ja sellele reageerimise kohta.

Dr Tedros uue "lepingu" kohta

Kurikuulus kommunist dr Tedros on WHO peadirektor alates 2017. aastast. Ta on oma isandaid hästi teeninud ja kasutanud WHO-d ülemaailmse autoritaarse kuritarvitamise ja maailma ülevõtmise juhtimiseks, mida me oleme alates covid-19 käivitamisest kannatanud. Tedros teatas hiljuti, et uut lepingut on vaja, sest "See on üks suur muudatus, mis aitaks kõige rohkem suurendada ülemaailmset terviseohutust ja annaks ka Maailma Tervishoiuorganisatsioonile rohkem volitusi."

WHO volituste andmine on üks viimaseid asju, mida me tahame. See kavandatav uus "leping" laiendaks ülemaailmset diktatuuri, mis on kokku kuivanud, kaasates WHO, selle marionettide, nagu Gates, GAVI, Hiina Rahvavabariik, Big Pharma, keskpangad ja nende arvukalt longe, käsilasi ja kaasosalisi praegustes inimsusevastastes kuritegudes.

Soovitatav lisalugemine

Lisateavet 2005. aasta IHRi ja praeguse, uue "pandeemiaks valmisoleku ja reageerimise lepingu" nime all toimuva suurema võimu taotlemise kohta leiate aadressil Pincipia-teaduslik ja Katsekoha uudised.

Usaldusväärsed juhid ja maailmakuulsad eksperdid vastanduvad

Samal ajal kui globaalsed kiskjad kohtuvad eile, täna ja homme korrumpeerunud WHO all, et otsida rohkem drakoonilist võimu, kohtuvad meie maailma positiivsete muutuste seaduslikud juhid, kes on tervishoiu- ja õiguseksperdid, et arutada "Kui palju võimu peaks WHO-l olema pärast homset 1. detsembrit?".

See oluline sündmus toimub kell 19.00 Kesk-Aafrika aja järgi, mis on keskpäeval EST (Toronto). Seda saate vaadata otseülekandes siin: https://worldcouncilforhealth.org/newsroom/  

Registreeru üritusele siin: https://trialsitenews.com/trialsitenews-townhall-world-council-for-health/

Trozzi aruanneSoovime pakkuda teile parimaid ressursse ja kutsume teid üles registreeruma meie e-posti uudiskirjale.
Telegramm
Twitter
Facebook
E-post
Prindi

Jäta kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

CAPTCHA ImageMuuda pilti

Trozzi aruanneSoovime pakkuda teile parimaid ressursse ja kutsume teid üles registreeruma meie e-posti uudiskirjale.

Ole esimene, kes saab teada, kui Dr. Trozzi avaldab uue video või artikli. Meie e-posti uudiskirjaga liitumine on tasuta ja te saate oma teavitussätteid igal ajal muuta.

etEesti