Lõuna-Aafrika arst hoiatab suurema plaani eest

Dr. Shankara Chetty selgitab lühidalt koviidi tegevuskava tumedat teadust ja spike'i glükoproteiinimürgi funktsiooni

Sissejuhatus

Dr. Shankara Chetty on maailma ekspert teaduse ja ravimise alal 19. Ta on ka teravalt teadlik covid-19 tegevuskavast, mida ta kirjeldab üksikasjalikult. Selles lühikeses ja ülevaatlikus 11-minutilises videos ühendab dr Chetty oma meditsiinilised teadmised oma poliitiliste arusaamadega. Ta maalib selge ja võimsa pildi meie praegusest tegelikkusest.

"See plaan on selleks, et me saaksime tagada, et kontroll ja tappa suur osa meie elanikkonnast, ilma et keegi kahtlustaks, et me olime mürgitatud ja nii et ma arvan, et õigustus kõigele, mida me näeme, on õigustatud, et mõista lõppmäng.”

Jagamisnupud

Telegramm
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Prindi

Igapäevane uudiskiri

Ole esimene, kes saab teada, kui Dr. Trozzi avaldab sisu. Meie e-posti uudiskirjaga liitumine on tasuta ja te võite igal ajal loobuda tellimusest või muuta oma teavitussätteid.


Selle vormi esitamisega annate nõusoleku saada turundussõnumeid aadressilt: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Võite igal ajal tühistada oma nõusoleku e-kirjade saamiseks, kasutades iga e-kirja lõpus olevat SafeUnsubscribe® linki. E-kirju teenindab Constant Contact

Meie liitlased

etEesti