Dr. Mark Trozzi

Aus | Eetiline | arst

Need süstid on... lõputu kasum, eugeenika ja kontrollimehhanism.

Dr. Mark Trozzi intervjuu The Strong & Free Broadcast'ile

Sissejuhatus

Maailma Terviseorganisatsioon on osa kuritegelikust Covid-ettevõttest. Selles intervjuus räägib dr Mark Trozzi Maailma Tervisenõukogust, mis on WHO apoliitiline alternatiiv või isegi võimalik asendaja.

"Eesmärgiks on seda tagasi teha ja selle juurtega lahti teha, et meil oleks tsiviliseeritud maailm; maailm, kus on inimõigused ja kus tõde on oluline. Ja kus seadus on oluline, sõltumata sellest, kui palju raha kellelgi on."

Dr. Trozzi arutab ka tulevasi väljakutseid ja oma veendumust, et lõpuks ei võida me mitte ainult tagasi oma õigusi ja vabadusi, vaid ehitame ka parema maailma.

"Lõppeesmärk on selle korruptsiooni lõpetamine. Inimkond on viimase pooleteise aasta jooksul saanud kohutavat peksa ja väärkohtlemist. Me peame sellele lõpu tegema. Me vajame uusi paralleelseid institutsioone, mis on eetilised ja ausad."

Jagamisnupud

Telegramm
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Prindi

Uudiskiri

Ole esimene, kes saab teada, kui Dr. Trozzi avaldab sisu. Meie e-posti uudiskirjaga liitumine on tasuta ja te võite igal ajal loobuda tellimusest või muuta oma teavitussätteid.


Selle vormi esitamisega annate nõusoleku saada turundussõnumeid aadressilt: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Võite igal ajal tühistada oma nõusoleku e-kirjade saamiseks, kasutades iga e-kirja lõpus olevat SafeUnsubscribe® linki. E-kirju teenindab Constant Contact
etEesti