Dr. Mark Trozzi

Ivermektiin ravib Uttar Pradeshit

Samal ajal kui paljud valitsused sooritavad genotsiidi, vaadake, mida saaks teha, kui nad ausalt "järgiksid teadust".

Sissejuhatus

India kõige suurema rahvaarvuga osariik Uttar Pradesh, kus elab peaaegu kakssada miljonit inimest, on muutunud koviidi levikualast koviidivabaks piirkonnaks, kuna sealne valitsus edendas ivermektiini kasutamist koviidi raviks. See sõna otseses mõttes tühjendas haiglad kovidiidist.

Seda ohutut, odavat ja tõhusat ravimit, mis ravib ja ennetab koviidi, on sõna otseses mõttes maha surutud nii paljude kurjategijate poolt koviidi ettevõtlusvõrgustikus. Nad on süüdi kõigi nende habraste inimeste tapmises, kes surid kovidiidiidi tõttu ja keda oleks võinud selle odava ja ohutu ravimiga päästa. Nad teevad seda ikka veel; ja sundides inimesi düstoopilistesse ja kurjadesse süstidesse, mis tapavad palju rohkem inimesi, kui nad kunagi aitavad.

Kogu Kanada arstide ja kirurgide kolleegiumid, sealhulgas Ontario kolleegium, kiusavad taga eetilisi ja hästi uuritud arste, kes määravad iivermektiini välja või isegi ütlevad selle kohta häid sõnu. Samal ajal panevad nad suu kinni kõigile arstidele, kes julgevad mainida midagi negatiivset surmava kovidiidiidi süstimise kohta. Uus "kuritegu" arstide jaoks on "vaktsiinikartlikkuse tekitamine". Milline haige nali!

Kas ei tundu, et arstid, kes on sellele vastu seisnud, nagu Kanada dr Patrick Phillips, dr Charles Hoff ja dr Francis Christian, peaksid saama auhindu ja neid tuleks paluda juhtivatele ametikohtadele, selle asemel, et nad vallandatakse ja nende meditsiinitegevuse litsentsi rünnatakse.

Tundub, et verised käed on bürokraatidest arstide, nagu dr Tam ja dr Whitmore, käed. Kuigi dr Patrick peaks saama Ontario aasta eetilise ja väärika arsti auhinna, tuleks need poliitilised ametnikud oma ametikohalt kõrvaldada ja esitada süüdistus nende poolt mitmel viisil põhjustatud inimkaotuste eest, sealhulgas iivermektiini allasurumise ja ohtlike süstide sundimise eest. 

Kõik selles lühikeses ülevaatlikus videos on täpne. Keelega huumor on suurepärane! Nautige ja levitage sõna. 

Üks Ameerika Uudised: Ivermektiin

Trozzi aruanneSoovime pakkuda teile parimaid ressursse ja kutsume teid üles registreeruma meie e-posti uudiskirjale.
Telegramm
Twitter
Facebook
E-post
Prindi

Jäta kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

CAPTCHA ImageMuuda pilti

Trozzi aruanneSoovime pakkuda teile parimaid ressursse ja kutsume teid üles registreeruma meie e-posti uudiskirjale.

Ole esimene, kes saab teada, kui Dr. Trozzi avaldab uue video või artikli. Meie e-posti uudiskirjaga liitumine on tasuta ja te saate oma teavitussätteid igal ajal muuta.

etEesti