Dr. Mark Trozzi

Aus | Eetiline | arst

Ivermektiin ravib Uttar Pradeshit

Samal ajal kui paljud valitsused sooritavad genotsiidi, vaadake, mida saaks teha, kui nad ausalt "järgiksid teadust".

Sissejuhatus

India kõige suurema rahvaarvuga osariik Uttar Pradesh, kus elab peaaegu kakssada miljonit inimest, on muutunud koviidi levikualast koviidivabaks piirkonnaks, kuna sealne valitsus edendas ivermektiini kasutamist koviidi raviks. See sõna otseses mõttes tühjendas haiglad kovidiidist.

Seda ohutut, odavat ja tõhusat ravimit, mis ravib ja ennetab koviidi, on sõna otseses mõttes maha surutud nii paljude kurjategijate poolt koviidi ettevõtlusvõrgustikus. Nad on süüdi kõigi nende habraste inimeste tapmises, kes surid kovidiidiidi tõttu ja keda oleks võinud selle odava ja ohutu ravimiga päästa. Nad teevad seda ikka veel; ja sundides inimesi düstoopilistesse ja kurjadesse süstidesse, mis tapavad palju rohkem inimesi, kui nad kunagi aitavad.

Kogu Kanada arstide ja kirurgide kolleegiumid, sealhulgas Ontario kolleegium, kiusavad taga eetilisi ja hästi uuritud arste, kes määravad iivermektiini välja või isegi ütlevad selle kohta häid sõnu. Samal ajal panevad nad suu kinni kõigile arstidele, kes julgevad mainida midagi negatiivset surmava kovidiidiidi süstimise kohta. Uus "kuritegu" arstide jaoks on "vaktsiinikartlikkuse tekitamine". Milline haige nali!

Kas ei tundu, et arstid, kes on sellele vastu seisnud, nagu Kanada dr Patrick Phillips, dr Charles Hoff ja dr Francis Christian, peaksid saama auhindu ja neid tuleks paluda juhtivatele ametikohtadele, selle asemel, et nad vallandatakse ja nende meditsiinitegevuse litsentsi rünnatakse.

Tundub, et verised käed on bürokraatidest arstide, nagu dr Tam ja dr Whitmore, käed. Kuigi dr Patrick peaks saama Ontario aasta eetilise ja väärika arsti auhinna, tuleks need poliitilised ametnikud oma ametikohalt kõrvaldada ja esitada süüdistus nende poolt mitmel viisil põhjustatud inimkaotuste eest, sealhulgas iivermektiini allasurumise ja ohtlike süstide sundimise eest. 

Kõik selles lühikeses ülevaatlikus videos on täpne. Keelega huumor on suurepärane! Nautige ja levitage sõna. 

Üks Ameerika Uudised: Ivermektiin

Jagamisnupud

Telegramm
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Prindi

Uudiskiri

Ole esimene, kes saab teada, kui Dr. Trozzi avaldab sisu. Meie e-posti uudiskirjaga liitumine on tasuta ja te võite igal ajal loobuda tellimusest või muuta oma teavitussätteid.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
etEesti