Dr. Mark Trozzi

Aus | Eetiline | arst

Viies doktor - episood 1

Deltapettuse ümberlükkamine koos dr Dubé, Trozzi ja Hodkinsoniga.

Sissejuhatus

Selles ühetunnises videos intervjueerib dr Sam Dubé erakorralise meditsiini arsti ja elustamisõpetaja dr Mark Trozzi ning silmapaistva patoloogi dr Roger Hodkinsoniga. Teema - ametliku narratiivi jultunud valeinformatsiooni ümberlükkamine seoses Delta-variandiga ja palju muud.

Jagamisnupud

Telegramm
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Prindi

Uudiskiri

Ole esimene, kes saab teada, kui Dr. Trozzi avaldab sisu. Meie e-posti uudiskirjaga liitumine on tasuta ja te võite igal ajal loobuda tellimusest või muuta oma teavitussätteid.


Selle vormi esitamisega annate nõusoleku saada turundussõnumeid aadressilt: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Võite igal ajal tühistada oma nõusoleku e-kirjade saamiseks, kasutades iga e-kirja lõpus olevat SafeUnsubscribe® linki. E-kirju teenindab Constant Contact
etEesti