Dr. Mark Trozzi

Aus | Eetiline | arst

Tutvuge Bill Gatesiga

Sissejuhatus

Ei ole kahtlust, et Bill Gates on kandnud palju mütse oma märkimisväärsel teekonnal alates varasest elust Seattle'i piirkonna võimupaaride privilegeeritud pojana kuni tema praeguse staatuseni ühe rikkaima ja mõjukaima inimeseni planeedil. Kuid nagu me nägime Gatesi tõusu uurimisel valimata globaalse tervishoiu tsaariks ja rahvastikukontrolli eestkõnelejaks, ei ole küsimus, kes Bill Gates tegelikult on, pelgalt filosoofiline küsimus. Täna püüame sellele küsimusele vastata, kui uurime selle mehe motiive, ideoloogiat ja sidemeid, kes on olnud nii oluline koroonaviiruse järgse maailma kujundamisel.

Jagamisnupud

Telegramm
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Prindi

Uudiskiri

Ole esimene, kes saab teada, kui Dr. Trozzi avaldab sisu. Meie e-posti uudiskirjaga liitumine on tasuta ja te võite igal ajal loobuda tellimusest või muuta oma teavitussätteid.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
etEesti