Dr. Mark Trozzi

Den sejeste mulige person, der stiller op til præsidentvalget

RFK Jr konkurrerer med den demente lille-pige-sniffer, der vakler rundt og laver uforståelige lyde.

Tjek det her ud. Republikanere vs. demokrater er bare den gamle "del og hersk"-fidus: nonsens og distraktion: forskellige marionetter, samme dukkeførere; men en god mand, er en vidunderlig!

Den demente børnesniffer:

Trozzi-rapportenVi ønsker at give dig de bedste ressourcer og inviterer dig til at tilmelde dig vores e-mail-nyhedsbrev.
Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Udskriv

8 kommentarer

 1. En kernegruppe på 18 medlemmer af Repræsentanternes Hus fra begge de store partier holdt for nylig en pressekonference. De kalder sig "The Sovereignty Coalition", og de støtter lovforslag HR 79 - The Exit The Who Bill. De har holdt korte taler, og disse kan ses på James Roguskis Substack - https://jamesroguski.substack.com/p/sovereignty-coalition-press-conference?utm_source=substack&utm_
  Hovedsiden for suverænitetskoalitionen er her - https://sovereigntycoalition.org/ Der er en mulighed for udenlandske støtter til at underskrive deres erklæring om at komme ud af WHO, nederst på deres hovedside. Der er masser af WHO-info på James Roguski Substack Archives.

  Tak

 2. Det er så svært at sige! Ifølge Dr. Shiva Ayyadurai, som også stiller op til præsidentvalget, er Kennedy-familien korrupt. Hans videoer er på Rumble. Hvad skal man tro ....

 3. Jeg er forvirret over, hvor hæderlig Kennedy er... Dette er, hvad jeg læste om Dr. Peter Breggin: https://gingerbreggin.substack.com/p/robert-kennedy-steve-kirsch-and-robert Med titlen: Robert Kennedy, Steve Kirsch og Robert Malone - hvad handler det om?
  "Jeg har historisk set arbejdet med folk, der virkelig har været en del af Deep State Intelligence Community"... Robert W Malone MD, og se videre i artiklen. Personligt ville jeg ønske, at jeg kunne se lyset i alt dette. For jeg er ikke sikker på, hvem der narrer hvem?

 4. Åh nej. Kennedy har forbindelser, der går 20 år tilbage, hvor han samarbejdede som ledende advokat med en lang række virksomheder, der har dybe forbindelser og tager aktivt del i Reset- og ESG-initiativer for sjov og profit. Dette udover hans dybe tro på svindlen med den globale opvarmning, hvor han engang sagde, at alle "benægtere" burde fængsles. Der ser ud til at være en hel stald af disse "håb og forandring"-kandidater, der får styr på deres tidligere historie, før de dukker op på scenen for at lede os alle blindt til det, pyramidehætten planlægger at gøre ved os.

  1. Første del af din kommentar er grundløs.

   Hvad angår klimaet, er jeg tilbøjelig til at være enig. Han bruger 'carbon' som en eufemisme for CO2 og mener, at det er årsagen til klimaforandringer og forurening.
   Her er hans udtalelse, som han ofte præsenterer i CHD's kommentarfelt:

   "Jeg har brugt 40 år på at kæmpe for at forhindre olie- og kulgiganterne i at forurene vores vand, vores luft og vores børn med giftstoffer, arsenik, benzen, PAH'er, kviksølv, der har forgiftet alle ferskvandsfisk i Amerika - OG kulstof, der nu udgør en eksistentiel trussel mod vores planet.

   Jeg har ført retssager om disse spørgsmål i næsten fire årtier. Jeg kender videnskaben ud og ind. Det er ironisk for mig, at aktivister, der er vågne over for Pharmas korruption og grådighed, stadig er blinde, når det gælder kulstof. Rovindustrier bruger den samme drejebog. Pharma overbeviser offentligheden om, at autismeepidemien er en illusion. Big Tobacco sværger, at rygning ikke forårsager kræft. Monsanto overbeviser os om, at glyphosat er harmløst. På samme måde gør Big Oil og King Coal sig store anstrengelser for at overbevise os om, at kulstof ikke opvarmer planeten.

   De indfanger alle tilsynsmyndigheder, tæmmer journalister og korrumperer lovgivere for at undergrave demokratiet. De bruger de samme falske tobaksforskere og lejesoldater fra bioinstitutter til at lave falske undersøgelser, der sår tvivl og giver politisk dækning til deres korrupte politikere.

   I 1970'erne ansatte Exxon verdens mest geniale kulstofforskere til at forstå olieproduktionen. Virksomheden var stolt af at vide mere om kulstofmolekylets skæbne end nogen anden på jorden. Interne dokumenter viser, at disse forskere advarede Exxon om, at hvis man fortsatte som hidtil, ville polerne smelte, havniveauet stige og udløse katastrofale klimaforandringer.

   I stedet for at ændre sin forretningsmodel investerede Exxon og deres kulstof-kumpaner en halv milliard dollars i en fire årtier lang kampagne med løgne og bedrag for at narre offentligheden. Deres kampagne blev støttet af deres allierede i den dybe stat, efterretningsapparatet, det militærindustrielle kompleks og MSM, som tog ved lære af deres olie- og bilannoncører. Dette kartel har konstrueret en selvmordspagt for menneskeheden og planeten. De er de apokalyptiske kræfter af uvidenhed og grådighed."

   Han er dog imod krigen og giftige stikpiller.
   "To ud af tre er ikke dårligt" som i Meatloaf-sangen 😉.

  2. Tak, for jeg var/er forvirret over alt dette. Det startede med, at jeg satte spørgsmålstegn ved Dr. Malones integritet. Nu er jeg endnu mere forvirret over Kennedy og begynder at spekulere på, om jeg spilder min tid på at lytte til selv denne, der lige nu er lagt ud på Dr. Trozzi. (se link om Dr. Peter Breggin)

 5. Amerikanske sindssyge militærfolk, politruker og læger bygger laboratorier overalt, ikke kun i Ukraine.

  https://childrenshealthdefense.org/defender/nih-funded-bat-research-lab-leak-colorado/

  Og her er amerikanske Resilience National Corporation, der er blevet etableret i Mississauga for ikke så længe siden. De beskæftiger sig med levende vira, virale vektorer og andre komponenter (herunder infektivitets- og styrkeassays) for at muliggøre en mere effektiv vaccineudvikling.

  https://resilience.com/

  Da jeg kontaktede borgmesterens kontor om det, blev jeg afvist. Jeg mailede dem CHD-artiklen om dette grimme firma ... stadig intet svar.
  https://childrenshealthdefense.org/defender/cia-linked-mrna-moderna-omicron-covid-booster-shot/

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageÆndre billede

Trozzi-rapportenVi ønsker at give dig de bedste ressourcer og inviterer dig til at tilmelde dig vores e-mail-nyhedsbrev.

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver en ny video eller artikel. Det er gratis at tilmelde sig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid ændre dine indstillinger for notifikationer.

da_DKDansk