CBC plastret til med billeder af ofre, som de fører til slagtning

De statsfinansierede propagandister ignorerer beviserne og er ufortrødne.

Mandag den 27. februar før daggry dækkede aktivister for covid-sandheden vinduer og døre i CBC's hovedkvarter i Toronto med billeder og historier om nogle af de mennesker, der er såret eller døde efter misvisende covid-19 genetiske injektioner. Disse statsfinansierede propagandister fortsætter med at promovere biovåben som "sikre og effektive vacciner", og de fortsætter med at føre uskyldige mennesker til slagtning.

CBC fjernede straks alle billederne af deres ofre. De vil ikke rapportere om dette, men Bright Light News gjorde det. Her er den 4 minutter lange videoreportage.

Tak til Bright Light News for løbende at bringe vigtige emner frem i lyset. Hvis du vil hjælpe os med at støtte Bright Light News, bedes du donere her eller sende en e-overførsel til [email protected].

Relateret materiale:

  1. Rodney Palmer afslører historisk anti-canadisk propaganda. Den 28. januar afslørede Rodney Palmer hele den almindelige journalistik globalt og implicerede dem i "det største propagandaskridt i menneskehedens historie".
  2. Massemordere i dinosaurmedierne. Jeg er ikke overdrevet. At lede folk til slagtning er mord.
Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Tilmelding til nyhedsbrev


Ved at indsende denne formular giver du dit samtykke til at modtage markedsføringsmails fra: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage e-mails ved at bruge linket SafeUnsubscribe®, som findes nederst i hver e-mail. E-mails bliver serviceret af Constant Contact

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageÆndre billede

10% Rabat med kode: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formel til et sundt hjerte og sunde muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

da_DKDansk