Hæder og støtte til Kristen Nagle, medstifter af CFLN

Mens vi alle arbejder og beder for at få menneskerettighederne tilbage, fortsætter korrupte institutioner med at bagtale og angribe vores helte som CFLN's medstifter, sygeplejerske Kristen Nagle.

Jeg vil gerne give mig fem minutter til at takke og ære sygeplejerske Kristen Nagle, medstifter af Canada Forside Line Sygeplejersker. Hun har ofret meget og er under professionel og juridisk forfølgelse for sin fortsatte mission, som består i at tjene os ved at forsvare sandheden og friheden og kæmpe for at hjælpe med at genoprette etikken i sundhedsvæsenet.

Tak for din tjeneste, Kristen Nagle

Vær med til at takke og ære denne fantastiske canadiske sygeplejerske Kristen Nagle. Lad os bede for hende og hendes familie. Hvis du har mulighed for at hjælpe Kristen med at finansiere hendes juridiske forsvar, kan du her se hendes adresse til en give send go fundraiser: https://www.givesendgo.com/Nagle

Kristen Nagel, medstifter af Canada Front Line Nurses | Freedom Rally-tale i Wien Østrig den 18. september 2022.

I mellemtiden, hos Dinasour Media:

Her er en rapport om Kristens anklager for at gå i kirke. Dette er fra den skattefinansierede og covid agenda venlige canadiske statslige tv-station, CBC: link https://www.cbc.ca/news/canada/london/former-lhsc-nurse-and-anti-lockdown-rally-organizer-fined-10k-1.6598088

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Tilmelding til nyhedsbrev


Ved at indsende denne formular giver du dit samtykke til at modtage markedsføringsmails fra: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage e-mails ved at bruge linket SafeUnsubscribe®, som findes nederst i hver e-mail. E-mails bliver serviceret af Constant Contact

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageÆndre billede

10% Rabat med kode: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formel til et sundt hjerte og sunde muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

da_DKDansk