Dr. Mark Trozzi

Ærlig | Etisk | Læge

Lægerne Shoemaker og Trozzi | Nul kompromiser

Her er en lidenskabelig og præcis samtale mellem Dr. Shoemaker og mig.

Dr. Shoemaker og jeg selv er begge kyndige, etiske og motiverede. Vi er fuldt ud engageret i at opfylde vores pligter: at studere videnskaben, fortælle sandheden, lindre lidelser og beskytte de uskyldige. Jeg håber, at De finder viden, lidenskab og endog lidt latter i denne helt ærlige samtale mellem os, som fandt sted i slutningen af Dr. Shoemakers ti dages vågen i Toronto. 33 minutter.

Knapper til deling

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Nyhedsbrev

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver indhold. Det er gratis at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid afmelde dig eller ændre dine indstillinger for meddelelser.


Ved at indsende denne formular giver du dit samtykke til at modtage markedsføringsmails fra: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage e-mails ved at bruge linket SafeUnsubscribe®, som findes nederst i hver e-mail. E-mails bliver serviceret af Constant Contact
da_DKDansk