Dr. Mark Trozzi

Ærlig | Etisk | Læge

Massemordere i dinosaurmedierne

Jeg er ikke hyoperbolisk. At lede folk til slagtning er mord.

Er der stadig nogen, der tror på CBC og resten af Trudeaus skødehunde i de canadiske medier? Hvis ja, så skal de se dette fantastiske 20 minutters interview fra Bright Light Nyheder med den erfarne canadiske journalist Rodney Palmer. "Der er helt klart en dagsorden. Dette er ikke rigtig journalistik."

Den mangeårige canadiske journalist Rodney Palmer: Der er helt sikkert en koidisk dagsorden.

Knapper til deling

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Nyhedsbrev

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver indhold. Det er gratis at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid afmelde dig eller ændre dine indstillinger for meddelelser.


Ved at indsende denne formular giver du dit samtykke til at modtage markedsføringsmails fra: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage e-mails ved at bruge linket SafeUnsubscribe®, som findes nederst i hver e-mail. E-mails bliver serviceret af Constant Contact
da_DKDansk