Dr. Mark Trozzi

Ærlig | Etisk | Læge

Dr. Shoemaker episk tale på den sidste dag af vågen

Dr. Shoemaker afsluttede sin 10-dages vågen i Toronto med denne episke tale på 5 minutter på trappen til det gamle rådhus i Toronto. Han fortæller sandheden om giften og behandlingen og beder derefter og beder premierminister Ford om at gøre sikker og effektiv ivermectin til en overkommelig pris tilgængelig for Ontarians borgere fra denne uge.

Knapper til deling

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Nyhedsbrev

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver indhold. Det er gratis at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid afmelde dig eller ændre dine indstillinger for meddelelser.


Ved at indsende denne formular giver du dit samtykke til at modtage markedsføringsmails fra: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage e-mails ved at bruge linket SafeUnsubscribe®, som findes nederst i hver e-mail. E-mails bliver serviceret af Constant Contact
da_DKDansk