En kriger kalder | Et godt interview med Christopher James

Jeg nød virkelig dette meget nylige interview i højt tempo med Christopher James fra A Warrior Calls. Jeg håber, at du finder det både informativt og underholdende.

Mit team og jeg er fortsat 100% forpligtet til at holde jer informeret og til at hjælpe med at standse de forbrydelser og krænkelser mod os alle, der er begået i den fælles æra. Tak fordi I studerer, handler, informerer andre og holder jer sunde og raske. Dette er en økonomisk udfordrende mission, og jeg sætter stor pris på jeres donationer, når det er muligt. Velsignelser, Mark Trozzi 

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Tilmelding til nyhedsbrev


Ved at indsende denne formular giver du dit samtykke til at modtage markedsføringsmails fra: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage e-mails ved at bruge linket SafeUnsubscribe®, som findes nederst i hver e-mail. E-mails bliver serviceret af Constant Contact

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageÆndre billede

10% Rabat med kode: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formel til et sundt hjerte og sunde muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

da_DKDansk