Dr. Mark Trozzi

Ærlig | Etisk | Læge

En kriger kalder | Et godt interview med Christopher James

Jeg nød virkelig dette meget nylige interview i højt tempo med Christopher James fra A Warrior Calls. Jeg håber, at du finder det både informativt og underholdende.

Mit team og jeg er fortsat 100% forpligtet til at holde jer informeret og til at hjælpe med at standse de forbrydelser og krænkelser mod os alle, der er begået i den fælles æra. Tak fordi I studerer, handler, informerer andre og holder jer sunde og raske. Dette er en økonomisk udfordrende mission, og jeg sætter stor pris på jeres donationer, når det er muligt. Velsignelser, Mark Trozzi 

Knapper til deling

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Nyhedsbrev

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver indhold. Det er gratis at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid afmelde dig eller ændre dine indstillinger for meddelelser.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
da_DKDansk