Dr. Mark Trozzi

Ærlig | Etisk | Læge

Afrika rejser sig mod Covid-krybene

Shabnam Palessa Mohamed forklarer med indsigt til os alle

Afrika er det kontinent på jorden, der har den laveste indsprøjtning. Dr. VandenBossche mener, at de er det sidste håb for flokimmunitet mod SARS-C0V2 blandt mennesker . I årtier har de patetiske store medicinalvirksomheder i årtier krænket og eksperimenteret med afrikanere mere end de fleste af os, så afrikanerne er klogere og har mindre tillid til Gates, Tedros, WHO, GAVI og andre covid-creeps.  

Shabnam Palessa Mohamed er min kære og respekterede ven. Vi er nære kolleger i kampen for at vælte de globale rovdyr og genindføre menneskerettigheder og retsstatsprincippet. Hun er min kollega styringskomitéens medlemmerr af den Verdensrådet for Sundhed, samt formand for WCH's udvalg for lov og aktivisme, som jeg er medlem af. Hun er advokat, mægler, prisvindende aktivist og journalist, grundlægger af African Sovereignty Coalition, administrerende direktør for Transformative Health Justice, administrerende direktør for Children's Health Defense Afrika, og meget mere.

Her i samtale med Alex Newman fra Ny amerikanskforklarer Shabnam, at afrikanerne er ved at vågne op til de farlige dagsordener, som Big Pharma og den ene verdensordenen har sat i værk. Afrikanerne var allerede skeptiske over for regeringer, internationale organisationer og kolonialistiske virksomheder, men COVID-pandemien har forstærket denne opvågnen. Alligevel kæmper de globalistiske institutioner tilbage og arbejder på at underminere de afrikanske nationers suverænitet. Mohamed er med til at lede en bred koalition på tværs af kontinentet, der afslører ondskaben og skubber den tilbage.

Mohameds indsigt og eksempel kan være til gavn for os alle. Hun forklarer, at den nuværende krig ikke er land mod land, men at det snarere er flertallet af os, der angribes af et meget lille antal onde aktører som Gates, Fauci, Tedros, Schwabb og deres håndlangere i regeringer og institutioner rundt om i verden, som skal væltes og retsforfølges.

Knapper til deling

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Nyhedsbrev

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver indhold. Det er gratis at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid afmelde dig eller ændre dine indstillinger for meddelelser.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
da_DKDansk